Deletedmom264 Arkadaşlar merhaba Demir hapına kaçıncı hafta başladınız ve iştahınızı açtı mı kilo yapıyor mu acaba ?
Deletedmom424 Deletedmom264 13. Haftada folic asidi bıraktırıp multivitamin ve Demir ilacı başladı. İştahımı açmadı kilo da aldırmadı 1 haftadır kullanıyorum, sadece tadı biraz kötü.
Deletedmom264 ElifOncul Canım bana test falan yapmadı en son 22+4 te gittim bir dahaki gelişinde Demir hapını yazacağım dedi 26 da gideceğiz bir dahakine bende normal mi diye merak ettim
ElifOncul Deletedmom264 benim degerlerime bakiyor surekli demir baglama kapasitesine demir oranina vs her seferinde simdilik gerekli gormuyorum dedi 🤷🏼♀️ Ama bazi doktorlar direk de baslatabiliyormus
Deletedmom264 Betim Benim 26.haftada başlayacak canım şu an vitamin kullandığım İçin vermedi belki de 🤷♀️
Eliftmzkrkmz Deletedmom264 34. Haftadaym 30 kilo aldım. Doymuyorm hiç. Ondan mı kendi aç gözlülüğüm mü bilemiyorm😂
Deletedmom264 Eliftmzkrkmz 😁😁😁 Anlamamız imkansız o zaman canım olsun bebiş sağlıklı olsun da inşallah doğumdan sonra verirsin
Deletedmom264 Deletedmom424 Ben folik asiti bıraktığımdan beri vitamin kullanıyorum canım son gidişimde yine vitamin yazdı bir dahaki gelişinde Demir hapı yazacağım dedi vitaminin içeriisnde de Demir var ondan yazmadı demek ki 🤷♀️
Deletedmom264 Betim Canım değerlerime bakılmadı vitamin hapının içeriğinde var Demir belki de ondan vermedi diye düşündüm bende 🤔
Deletedmom264 UrasEgeninannesi Bir tek benim doktor vermemiş demek ki canım 🤣Bir bildiği vardır elbet 😊
Sumru Deletedmom264 2.5 Aydan sonra kullanmaya başladım şuan 22+3 üm halen devam sabahları aç karına alınca sanki iştah açııyorduuu akşam yatmadan önce alıyorum
Nvn00 Deletedmom264 34 haftaya girmek üzereyim banada vermedi doktorum demir hapı bende anlamış değilim 🤔