Hazal2020 Kizlar merhabalar 22+5 dun ilk dozumu vuruldum 3 gun yikanma dedi . Dun hic bir problemim yoktu fakat bu aksam kolum sizliyor sertlik var sismis bu sicakta cok sinir bozucu bir agri.😣😣 Sizler vuruldunuzmu 10 temmuzda ikinci doz vurulacak
Betim Hazal2020 ilk dozda üç gün kolumu oynayamadım ben çok fena ağrısı oluyor yürürken bile canım yanıyordu.. ikinci doz da nerdeyse ağrımadı diyebilirim . İyiki yaptırmışsınız
Tugbaali Hazal2020 benim ödem yaptı 3 gün çok ağırdı kolumu kullanamadım:( insallah 2. Doz öyle olmaz
Bus_ak18 Hazal2020 bende 2 gün önce ilk dozu vuruldum. İlk gün üstüne yatamadım zonkladı kaslarm ağrıdı saçımı zor bağlıyodum dün daha iyiydm gün gün iyileşiyo ama ağır bir aşı malesef yavrularımız için değer😊
DenizKokusu Normal ağrılar canım bikac güne geçer:) benim ilkinde biraz ağrı oldu . ikincisini de bikac gun once yaptirdim ama sadece ilk gün hafif bi ağrı oldu
Hazal2020 Betim ne olur ne olmaz dedigin gibi olasi bir kazada en azindan icimiz rahat olur allah gostermesin yinede tabi
Cydcyd Hazal2020 benim tam tersi oldu ilkinde bir şey yoktu ama bu sefer ağrılı geçiyor bugün oldum daha
DamlaNur29 Hazal2020 valla ben aynı günü duş aldım hiçte bişey olmadı 2.dozumu vuruldum 1 haftayu geçti kolum hala şiş kızarık yarın arıycam saglık ocagını sorucam hala yumurta gibi şiş
Evvrim Ben ilk dozu vurulmamıstım 2.doz zamanı yani dün oldum olmaz olaydım kolumu kullanamıyorum az önce dus almak istedim ne mümkün kolumu kaldıramıyorum doktorum günde 3 tane parol içebilrsin dedi bugün 2.yi içtim umarım biraz hafifler 🥺
Torro Benim iki doz da sorunsuz oldu, doktorum uyarmıştı ağrımasını bekleme, aşıdan sonra eve gider gitmez buz koy diye, öyle de yaptım. Hatta öyle çok tutmuşum ki buz yanığı oldu kolumda 😁
akovalardan Hazal2020 geçmiş olsun öncelikle ben 2 dozu da yaptırdım. 2.dozu ilk doza göre daha az acıdı. Ben ilkinde kolumu çok hareket ettirdim o yüzden 3 gün sürdü ağrısı. Hemşire dedi arada limon kolonyası ve pamukla sil kolunu şişmesin diye öyle yaptım.2.dozunda 1 gün tek ağrı oldu o da gece üzerine yattım sola vurdular her ikisinide ve sol tarafa yatıyorum bebekten dolayı
ggmom Hazal2020 yikanma diyeni anlamiyorum ilik dus gevşemesine yardimci oluyor ben her gun dus aldim agrisi cogaldikca dus hafifletti bi hafta sonunda geçti