emelbulbul 31 haftalik iki gunluk. isyan etmek istemiyorum. mizmizlanmakda istemiyorum.. ama cidden cati kemiklerim.agriyor nefesim yetmiyor gece uyuyamiyorum sabah erkenden uyaniyorum. 🙁((
Ozlemr emelbulbul aynı dert bende de fazlasıyla var. 26 haftadan sonra ufak Uşak başladı şuan 32+3 üm son haftalarda iyice arttı.. vücudun normal doğuma hazırlandığı için kemiklerde ayrılma oluyırmuş ondan olur dedi bana doktorlar
Busucan emelbulbul Ah ah çeken bilir ağrısını canım☹ Bebek ağırlaştıkça şiddeti artıyor yatakta dönemiyorum bile artık doktoruna danışarak magnezyum kullanabilirsin bir nebze de olsa rahatlatıyor
Busozi emelbulbul Canim benimde ayniydi doktorum magnezyum verdi bi nebze daha iyiyim bir haftadir cok sukur
Mehdisram Acaba aynı durum mu bende soracaktım normal genital bölgenin kemiği dimi ? Benimde hafif hafif ağrıyor bazen çok açıyor bacaklarımı açınca filan aynı konudan bahsediyorsak bende de var ozman 34.haftaya girdik ne anlama geliyor ki acaba ?
Busucan Mehdisram Hiç bir anlamı yok canım bebek büyüdükçe o kemiklere baskı yapıyor normalde hic hareketli olmayan o kemikler esnedikce agrı yapıyor maalesef 😐 Bebek orda durdukca devam edicek agrıların dedi doktor kesin çözümü yok maalesef doguma kadar
emelbulbul Mehdisram aynen arkadaslarinda yorum yaotigi gibi oluyor sanirim doguma kadar beklicez allahim daha fazla.sorun yasamadan. bebeklerimizi saglikli bi sekilde. alalim kucagimiza
Mehdisram Busucan anladım aman sancı filan olsun inşallah normal oluru. Sağlıklı bi şekilde nasip tabi ama sezaryenden korkuyorum 😂