AybarsMomy Oglunubeklyenanne 36+2 ağrılı, sancılı, sıcaktan bunalmacalı, oğluşuma bol özlemli ve heyecanlı 😀
Sasuke Oglunubeklyenanne 37+2 gece dönmekte zorlanma, el ayak şişmesi, mide yanması dışında iyiyiz. 🤣 büyüyüp gidiyoruz
Dilberim Oglunubeklyenanne benimde tam 36 haftalık oldu ellerim ayaklarım sisti gece enaz 3 kere wc kalkıyorum öyle ağrım yok ama iş tutarken karnimda sertlik oluşuyor ve belim ağrıyor sabahları migde bulantim var ve çok.balgam oluyor hafif kanlı gündüz bisey yok ama yatınca oluyor birikiyor boğazımda sizinde aranızda böyle olan varmı tükürük bezleri sabaha karşı birikiyor uyku sırasında
Oglunubeklyenanne Geceleri uyuyamıyorum artık ve karnımın alt kısmında ara ara agrı giriyo bkalım ne zmn gelcek bebişler🥰
Canselkocdemirci Oglunubeklyenanne dün gittim nstye bağladı sancı yok bebegin hareketleri güzel dedi hiç bisey demedi Geri gönderdi eve sancın suyun vesayre gelirse gelirsin dedi bu nisan gelince de 1 haftaya kalmaz doguruyolarmis herhalde daha da erken yaa
Oglunubeklyenanne Canselkocdemirci bende nişan gelince dogum olur diye biliyorum inşallah sagsaglim bbegini kucagına alırsın🙏
Momof2child 37+1 MASALLAH BIZIM PRENSESIN YERI COK RAHATTT BAYA RAHAT DUN ALT KARIN AGRSIYLA GITTIM NST YE GIRDM SANCI YOK BISEY YOK DOKTORDA BAYA RAHAT 39A KADAR BEKLETELIM DIYOR SEZERYAN OLUCAM FAKAT 24 HAZIRANA KADAR SABR KALMADKI ARKADAS
Oglunubeklyenanne Momof2child sagsaglim kucagına alırsın inşallah az kalmış heycandan son zamanlarda geçmiyo😊
Dilberim Oglunubeklyenanne bende bayadır var herhalde burnum gece kanıyor boğaza akıyor ondan diye düşünüyorum🤷♀️