Nihlem 25haftamdayım düngece mide bulantısı yanmasından uyuyamadım afedersiniz midem ağzıma geliyor hep kibuzamana kadar hiçmide bulantısı yaşamadım böyle olan varmı
deletedmom06 Nihlem benimde olmadı hamileliğim de diye seviniyordum 25 haftalığım 2 gündür deli gibi kusuyorum
Busraaytac deletedmom06 kızlar bu kusmanıza ishal ve karnın ağrısı da eşlik ediyormu karnın üst kısmı kaburgalara doğru yani
deletedmom06 Busraaytac ishal var canım yaklaşık 1 haftadır oda 😌 karın ağrısı değil de adet olacakmısım gibi ağrım var
Busraaytac Nihlem doktorun biliyor mu bir haftadır karın ağrısını tahlile göre değerlendirebilir. Çok geçmiş olsun vallahi hamilelik çok zor bi dönem çok hassas oluyoruz hamileliğini fıldır fıldır gezerek bi kere kusmadan geçirenlere özeniyorum
Busraaytac deletedmom06 ay benim çok fena ağrım oldu gaz sancısıda sıkıştırdı baya kıvrandım lansor verdi doktorum bir kerelik içtim inşallah iyi gelir
Nihlem Busraaytac benimde önümüzdeki hafta randevum var benimde hiç kusmam olmadı daha internetten baktım bebek saçlandığı için olabilir miş bu bulantı ve yanma