ElifffffffT Kızlar merhaba Solgar B12 kullanan var mı b12 im biraz düşük çıktı ama ben hiç ilaç kullanmak istemiyorum bunlar takviye diye geçiyor ama yine de folik asit bile kullanırken çok araştırdım bilgisi olan var mı bu b12 vitaminin zararı olur mu
Mommmmmmm ElifffffffT olur mu hiç b12 zararı. Kullanmalısın kesinlikle. Sonraki haftaların için aşırı sıkıntı olabilir. Hem senin hemde bebeğin için.
1Vera_ ElifffffffT benim dün tahlillerimde düşük çıktı doktor iğne verdi haftada bir vurulucam. Dün ilkini vurdurdum
Mommmmmmm ElifffffffT bildiğim kadarıyla hayır . Ne kadar yesen de karşılamıyor karşılasa benim karşılardı. İyi olan b12 demirim her şeyim hamile kaldığım an düştü daha doğumuma 2 hafta var yeni yemi düzeldim. Aksatmamanı öneririm. Neden kullanmak istemiyorsun
Nursah07 ElifffffffT malesef yediğimiz besinlerin eskisi gibi vitamin değeri yokmuş azalmış😕 hamile olmayan diyetisyen bir arkadaşım bile takviye olarak kullanıyor zararı olmaz☺️
ElifffffffT Mommmmmmm bağırsaklara göre değişiyormuş emilimi yüzde yüz fayda sağlamıyormuş benim dediğim Solgar B12 sizde mi bunu kullanmıştınız
Mommmmmmm ElifffffffT hayır benimki bu değildi. Zaten aşırıda düşük değildi ama hamile olupta b12, demir kullanmayan gebe yoktur. Doktor mutlaka takviye veriyor.