emineserkan2020 ay kızlar bu ara göbeğim çok fena kaşınıyor sıcaktan mı yoksa bebek büyüdüğü için mi artık bilmiyorum resmen kaşımaktan kızarıyor alerji gibi oluyor her günde yağlıyorum oysa 🤷♀️🤦♀️
mavisimm emineserkan2020 Ben uni baby vazelin kullandim canim hem kasintimi geciriyordu hemde hic catlamadim. Gunde 1 defa suruyorum
Unsalinn_Annesii emineserkan2020 canım çatlayacağı varsa çatlıyor yapı meselesi bende neler kullandım çatladı göbeğim kırmızı kırmızı çatladı ve acayip kaşınıyor gerçi bu aralar kaşıntısı azaldı çatlamasıda ve bir anda çatlamaya başladı farkedemedim bile🤦
Anurtrn20 emineserkan2020 yok canım dışardan. Benimde öyle olmuştu kaşındı kaşındı bi gecede çatladı kaşınan yerler. Çatlayacağı varsa ne sürersen sür fayda etmiyor ben bi sürü para verdim kremler yağlar aldım ancak nemlendirdi.
mysweetbaby emineserkan2020 kaşıntı çatlak belirtisi :( benim popiş kaşınıyordu çatlayacak diye sürmediğim şey kalmadı ama çatladı geçenlerde :) umarım karnımda olmaz orda henüz birşey yok.
Dserin1 emineserkan2020 benim hamilelik öncesi bacaklarımda zayıflama kilo almadan kaynaklı çatlaklarım vardı.. şimdi 30 haftalığım ama karnımda ne kaşıntı ne çatlak bişry yok.. acaba son ay mı çatlayacak ☹️ Hiç bişey de sürmüyorum valla üşengeçliktenn😂
emineserkan2020 Dserin1 20 ağıstos dediler cnm benimde ama öncesi sonrası artık bilmiyorum ne zaman gelir minnoşlar