caglanurr Selam kızlar öncesinde iki doktorda erkek demişti bugün doktor kesin kız eşyalarını felan alabilirsiniz dedi ama gene yanılma olurmu erkek çocukta fazla yanılma olmaz diye duymuştum
SerraKr caglanurr valla arkadaşa 22 haftaya kadar erkek demişler sonra kız olduğu anlaşılmış 🤦🏼♀️ Doktorunuza ve ultrason aletine güveniyosanız sorun yok ama böyle şeyler yaşayanlar da var
Eliftmzkrkmz caglanurr kararsız kaldılarsa detaylıyı bekleyin derim. Genelde detaylıda net çıkıyo.arkdşımın hep kız dendi detaylıda erkek oldgu anlaşılmıştı
Aytelf2012 caglanurr tahmini yapan doktor ve ultrason aleti çok önemli bana kızımda 12 de kız dediler ve hiç degismedi aynı doktor diğer hastalarinada 12 13 haftalıkken yorum yaptı onlarda degismedi
caglanurr Eliftmzkrkmz sordum bu sefer kesinmi diye 16 hafta şimdi kesin dedi diğer erkek dediğinde sadece çıkıntı görüyorum erkek gibi ama hiç bişey alma kimseye deme demişti bide ikili testi yapan doktor bakmıştı oda sadece tahminim erkek demişti şimdi kesinlikle kız diyor