gulumse0611 N11 de gezer nikah şekeri diye bir sayfa var orda kapı sürü takı yastığı ile çok uygun fiyata instagrama göre çok uygun sizce güven olurmu alan var mı acaba göründüğü gibiyle çok iyi ve uygun fiyatlı ama bilemedm
MeltemNermin gulumse0611 Ben yaptırdım gezer nikah sekerinin kendi web sitesinden ve hosuma gitti. Ne zaman bilgi almak isteseniz mesaj atsaniz geri dönüş yapiyorlar.
MeltemNermin gulumse0611 Ben yastığı sırf dogarken odasını suslemis olmak icin yaptırdım. Gereksiz degil bence yatağının icinde resimlerde cok guzel durur ve bir anı.
Dumery gulumse0611 firmanın yorumları güzel zaten n11 sen siparişi teslim aldıktan sonra onaylarsan firmaya ödemesini yatırıyor beğenmezsen iade edersin ödemeyi durdurursun
AybarsMomy Mom9272 hahahha 😂😂 koptum burda bi çeyrek kaç para dimi ama 😂😂 cumhuriyetler falan takılsa daha da güzel görünür dimi😂😂
AybarsMomy Mom9272 hahha 😂😂 bu devirde yastığı doldurmak zor gibi ama malum altın fiyatları. Çocukların kısmetine bak🙄
Busrayildiz41 Mom9272 takacak olan takar benim arkadasım Dogum yaptı ben altınını aldım bekletiyorum elbet bir gün veririm diye değer kaybetmez aksine değerlenir yani bahane üretmek isteyene bahane olur da almak isteyene de engel olmaz 🙅🏻♀️ 😂
gulumse0611 MeltemNermin neka MeltemNermin nekadara yaptırdınz ikisini mesela bn şimdi kendim yapayım diye malzeme siparişi berdim oyalanırım hem hemde kendi el emeğim olur 🤗
gulumse0611 MeltemNermin bende o amaçla düşünüyorum mesele takı değil ama bizde takıda olur mutlaka takılır. Hoş da duruyo gereksiz yorumlara sinir oldum postu anlayıp posta uygun cevap verdiğiniz için teşekkürler 😉
gulumse0611 ESHB bende sipariş verdim kendim yapıcam ne yapıcaksınız siz ben bobble ledli yuvarlak kapı süsü yapıcam inşallah 🤗
MeltemNermin gulumse0611 Rica ederim bizde memlekette olmadigimiz icin bende en azindan hastanede odasina koyarim resim cekilir diye düşündüm. Korona var kimse alinmiyor diyorlar ama maksat birinin olmasi veya taki degil ki önemli olan kendi gönlünün hos olmasi icinde kalmamasi tabi memlekette olursa dogumum para takan altin takan olur. O zaman da o işe yarar 🤭
gulumse0611 MeltemNermin bende değilim ama doğum için memlekete gidicem inşallah beşiğin başına koyunca hoş duruyo evet fotoğraf çekimlerindede kullanıcam ben 🤗 kendim yapıcam bide oyalanmak için güzel bi iş işe gitmeyince eve kapamdık en azndan bnlarla uğraşabiliriz 🤗🌸