Ogrtmenhnm Bu fitili ne kadar içeri itmek lazım vajina da birazcık parmağınızla ittirmemiz yeterli oluyor mu acaba kullanan var mı ben kullandım ama içim hiç rahat değil sanki yapamadm gibi o orada nasıl açılıp faydalı oluyor ki eriyor mu iceride
Mrvcnn Ogrtmenhnm doktorum itebildigin kadar it demişti zor oluyor ama öyle kullandım çok uzun süre işaret parmağımın ikinci boğumuna kadar itekliyordum
ayseguler01 Ogrtmenhnm 200 mg gece yatmadan koyuyorum o kadar çok ittirmiyorum açıkçası sabah kalktığımda da beyaz akıntı şeklinde gelmiş oluyor ama çok değil
Arsu1661 Biraz ileri ittirmeniz gerekiyo we fitilden sonra yarım saat kalkmayın sonrasında geliyo erimiş şekilde oda zaten işe yaradığının göstergesiymiş doktorum öyle söylemişti
8-Cigdem-k Parmağın başını soksan yetiyor diye biliyorum canım zaten hemen eriyor ilk kullandığımda vajinada yanma olmuştu galiba tahriş ettim sonra alıştım birlde yarım saat uzanırsan daha etkili olur umarım yardımcı olmuşumdur
Ftmnrr Bana doktor bi 5-6 cm içer girsin demişti canım o zaten erito içerde sonrasında yarım saat bir saat kalkma kalkıp tuvalete gittigindede ıllakı bır kısmı akıyo ama endişelenme benım gund eıkı taneydi birini gece yatarken yapıyodum rahat oluyodu