Kevserr42 Rabiss25 cnm bnm 2. Gebeligim devet hastanesinde yaptirdum para vermedim özel ne kdr bilmiyorum ama
cutemom95 Rabiss25 Düşük riskim olduğunda devlette yapmışlardı. Ama özelde çok pahalı olduğuna dair bir post okumuştum burada
Kader13 Rabiss25 350 400 diye biliyorum belkı daha fazla bıle olabılır devlette yaptır ücretsiz yapıolar 2 kere kan uyuşmazlığı iğnesi oldum kuruş para vermedim
Sedaag Ben özelde yaptırdım reçete verdi doktorum devlet karşılıyor dedi biz sadece yüzdesini verdik 63lira. gittik eczaneden aldık sonra özel hastanenin acilinde 5lira enjeksiyon parasını ödeyerek vurundum o kadar.
ilkbahar Rabiss25 benim kanamam olmuştu bi akşam kaldım özelde onu da o akşam yapmışlardı.. Bütün yatış da dahil 250tl felan ödemiştik 🙆♀️🙂😄
Yeliz1905 Rabiss25 biz özelde yaptırdık 100tl ödedik yatış verıyo hastahne öyle daha uygun oluyımus normlde 400 falan mıs sanırım
Ezgikurt Rabiss25 ben ozelde vuruldum senin ve esinin kan grubu yazili bi belgeniz olursa ozelde ucretsiz vuruyolar ben vuruldum 1 tl bile vermedim😊
GoncaNur35 Rabiss25 düşük tehlikem olduğu için 10. Haftada ilk dozu 28. Haftada İkinci dozu vurundum özel hastanede sadece 50₺ para ödedim canım
Elifptt Rabiss25 özelde 450 falan dediler önce sonra baktılar SGK karşılıyormuş 100 lira ödedik 1.5 ay önce