TunarinAnnesi Allahin izniyle yaxsi olacaq bacı inan mene bacı çiçek idi qadinin adı men ciçek nene deyirdim demediki matkan eyilib ?? Dedi ? Men abortdan sonra gedende dediki matkan çox uzanib genişliyib ona gore usaq tutmur matka baci sene meslehetim bir baci kimi belindeki şali qeti açma ancaq yatanda yuyunanda aç ancaq yene o qadin kimi masak ele qeşek bağla sıx bagla cunki ne qeder six olsa o qeder yaxsidi sonuçda matkani yigmaq ucundu ona gore six olmagi lazim . Birde dusunmeki six bagliyiram birde hamile qalaram ziyan olar yox yumurtan boyuyub çatlayandan sonra yenede bagli saxla normal sıxliqda bagli qalsin men inanirsan hamileliyi oyrendiyimden 1 gun evvel zad acmiştim yeni ziyan etmir qorxma ona gore ALLAH sifa versin bu ay 2 mizide sevindirsin cumle isteyenleri . Menimde bugun aybasimin 12 ci gunudu ovulasiya etdim tundlesmeye başliyir 14 15 de yumurtlama olmalidi gorek baci 😊 Allahdan xeyirlisi Rebbim bu ay mene nesib etmesede sene nesib etsin sag salamat olsun Dualarim seninle