Toprakdag
O süreç sıkıntılı ve zor. Genelde kromozom yapısı bozuk bebekler de düşük olur dediler hep🥺 ilk üç ay Bebekler kendini o şekilde imha ediyorlarmış.
Benim bebeğimde kromozom yapısı bozuk dediler artı kalp anomalileri vardı yaşam ile bağdaşmayan. 124 kalp atışı ile başladık 5 haftalık iken. Sonra yavaş yavaş düşmeye başladı. Bebekle bağ kurma deselerde ben bağ kurdum ve kalbinin durmasını bekledim. Evet riskli bir durumdu benim için. Ama bir umut diyerek o süreçte 12 dr. Gezdim Hem özelde kendi dr.larım hemde devlette bulduğum perinatolog Ve Kadın doğumcular aynısını söyledi.
İkili testte CVS yaptırdık, hangi anomaliler olduğunu bilmek için. Edward şüphelendiler hep. 9haftadan beri. Ama sonuç temiz geldi bebeğimin kromozom testi temiz.
Ama bizim sıkıntımız kalp, sürekli düşüyor ve kalp kapakçıkları oluşmamıştı. Kordonda iki damar vardı. Derken daha bir çok şey söylediler. Kalbi durdu, 15 haftada Suni sancı ile doğum yaptım. 🥺
Dr. Bağlı neden düşük olduğunu araştırmak. Ama genel olarak ilk bebeklerde hep bir düşük olayı okurmuş genellemesine takılıyorlar ondan bence.
Sizede geçmiş olsun Rabbim sana ve diğer annelere sabır, sağlık sıhhat versin. Aynı yerden sınanmayacağınız yeni evlad haberlerinize ❤️