Zeynepp24 Arkadaşlar bi süredir vajinal mantarım var enfeksiyon da cabası. Doktorum fitil verdi 6 li. Ancak geçmiyor ne yapmam gerekiyor eşimle 2 3 kez ilişkiye de girdik bu süreçte
Tubao Zeynepp24 bende de vardi ektra bakteride üredi simdi antibiyotik yazdi doktor. Ama kullanip kullanmama konusunda kararsizim
Nur5495 Zeynepp24 benim de geçmedi fitille vaginol diye vajinal duş verdi 100 TL onu aldım şimdi kullanacağım bakalım bu fayda edecek dedi
Nur1126 Zeynepp24 bugün doktora gittim aynı şekilde bende var yeni başlamış ilaçların yanı sıra sirkeli suyla taharetlen dedi belki işine yarar
Makbus Bende de hep oluyor. Progestan fitil kullandığım için . Şuan iğne ye geçtik. İlişki hiç yaşamadık daha da tetikler diye korkumuz dan birde düşük tehlikem vardı doktor önermiyor hala
esrAlp Mrana organik elma sirkesi su ile sulandırın beyaz sirke ev temizliğinde kullanırlar bir tek ben öyle biliyorum
Funique Eşine de bulaşır canım korunmasız birlikte olmayın fitil artı krem kullandığın zaman 6 günde max geçiyor merak etme💖
Hkose_972 Zeynepp24 o ladaro bilmiyorum bende yaşadım doktor fitil bitene kadar olmasın dedi bulaşabilir bitince tekrardan dedi
Kalayciseymaa Zeynepp24 kuzum ilk gebeliğim de ben de de vardı ve hiç bir şekilde geçmedi resmen hamişlik boyunca çektim bu illeti bu gebeliğim de çok şükür yok şimdilik🤲🏻
Yasanixxxx Zeynepp24 bende bekarkend varda evlendim hamileyim hala var doktoruma soyledim bebek kucuk oldugu icin tedaviye baslayamam dedi eşinlede iliski esnasında prezervatif kullansın dedi…
Beyzasiriinnn Yasanixxxx babadan aynısını söyledi ama bana ilişki yasak ve vaginol vajinal duş verdi bi zararı oldu mu ? Etki etti mi hemen peki ?