Emineerd Benovse_mamedova2020 özellikle gece yattıgımda yada gün içinde uzandığım zman baya hareketliyiz 💙😍😍
Aslihansan Benovse_mamedova2020 ben hissediyorum ama hareket etmiyo 😂 sabah öğlen akşam üç öğün bi iki tekme o kadar 🤷🏼♀️
Emineerd Sumrucuk 20. Haftada kontrole gittiğimde doktor 24 e kadar çok normal demişti. Oysa ultrasonla baktıgımızda kıpır kıpırdı. Telaş yapma hiçç ☺️☺️
Benovse_mamedova2020 Sumrucuk meraak etme bəzən hic beyinin kipirtilarini hiss etməyən anneler vardırkı bebeği dogdugunda baya saglikli oluyor☺️
Snglklc Sumrucuk aynı durumdayım ya 21 haftalık olduk ama bu aralar hele hiç hareketlenme yok bende stres yapıyorum 😔
baharsmom Ozellikle gece yatarken bida sabah baya hareketliyiz gun gectikce daha sert vurarak hissetiriyor kendini 🥰
Ezgi-ceren Ben de 21+4 son iki haftadır çok net ayırt ediliyor. Bir gün çok hareketli ertesi gün çok sakin. Daha doğmadan tutarlılıkta da bana çekmiş 🤣
Cansummm Benovse_mamedova2020 23+4 üz kızımla artık daha net hissediyorum😊ama öyle sürekli değil, henüz düzensiz hareketleri
Imfromlastnight 17 haftadan beri düzenli hissediyorum. Her gün bir selam veriyor:) şimdi 23+5 iz daha fazla ve sert yapıyor hareketlerini. Çok şükür her gün ses veriyor da korkutmuyor beni. Hatta bazen uyusana kızım diyorum:)
Akty0753 Benovse_mamedova2020 18. Haftada başladı aslinda ama net degildi sonralarda daha keskinlesti😊
Eceunverkanra Benovse_mamedova2020 Ben de hissediyorum cok sukur 21 haftalığız. Bazen icimde parti verdiğinden suphelenmiyor diilim 😂😂 18.haftadan beri duzenli olarak her gun hissediyorum 20den sonra net ve belirginlesti hareketleri.