Nilsukisacik Merhaba anne adayları ,pazartesi günü tam günümüzü dolduruyoruz doktor normal doğuma çok uygunsun dedi. 1 cm açıklık vardı geçen hafta pazartesi .15 Haziran da yatışa hazırlıklı gel açıklık 3 cm olursa doğumu başlatırız dedi.Sancım olmazsa muhtemelen suni sancı verir diye düşünüyorum . yalancı sancılarım ve bel ağrım var ama düzenli sancılarım daha başlamadı Meryem ana otu aldım ne zaman suya koymalıyım duasını okumalıyım 1 gün önceden yapılsa yada hastane de o an mı yapalım .
Eliftmzkrkmz Nilsukisacik sancı başlayınca suya konuluyor duası okunuyor. Ve doğum gerçekleşince çıkartılıp kurutuluyor. Arkdşım akrabasına yapmıştı. Sancım başladı hastaneye gidiyorm deynce koydu suya doğum bitince çıkarttı kuruttu.
Dilarailhan Bende burda bekleyim son 9 günüm, yarın muayenye gideceğim açıklık varsa beni de yatıracak, 36.haftadan belli 1 cm açıklik vardı umarım artmıştır. Kasıklarım fena ağrıyor bazen düzensiz tabi bakalım ne olacak
Glsmrmzn Bende saban 10da başladı sancım öğlende suya koydum kendi duası mı var onun bilmiyorum ben bildiğim duaları okudum fetih suresi ve bol bol inşirah suresi aradada içtim o Sudan akşam 12 de doğumum oldu kızlar
Glsmrmzn Glsmrmzn o suyu hastaneye giderken yanıma aldım ama içinden otu çıkarmıştım akşam 8de gittim hastaneye
Duyguscuk Başkası bizim yerimize yapsa oluyor yani. Sancı başladığında otla falan uğraşacak enerjim olur mu bilmiyorum.
Glsmrmzn Duyguscuk başkasıda yapsa olur benim haberim yoktu arkadaşım bana yapmış hastaneye gittiğimde 7cm açılmam vardı
Duyguscuk Glsmrmzn Oo süper, ne güzel öyle düşünceli insanlar var etrafında. Artık ben anneme falan yaptırırım Allah o günleri gösterdin hele.