Arkadaşlar merhaba. Beni bilen biler özellikle Mayıs anneleri, yazıp duruyorduk doğurduk doğurcaz diye 🤭 neyse uzatmadan hemen geçeyim. Başından beri normal doğum isteyen biri olarak, kesinlikle bebek hangi doğum şeklini istiyorsa onun olduğu doğum en hayırlısıymış söyleyeyim. Miyom, bebeğin ters duruşu sezaryen doğum için gün almamızı gerektirdi. Doktor tam 38+0da alacaktı. Doğumdan birkaç gün önce kaynanamda kalıyorduk, ve doktorla sözleştiğimiz günden iki gün önce sabah uyandım ki bir de ne göreyim 🤭 bir ılıklık, adet olmuşum gibi karnımda bir his ve çamaşırıma gelen kırmızılı kahveli nişan… Hemen eşim işten geldi doktoru aradık, doktorum nolur nolmaz çantanı al gelin dedi. Bu arada şu sancı nasıl birşeymiş yahu diye okuya okuya anlamaya çalışıyordum. Yolda değil de arabada ve özellikle hastanede sancılar arttı. Doktor hemen n doğuma aldı spinal sezaryen oldum. (kesinlikle öneriyorum) meğerse bebeğimin boynuna üç kez kordon dolanmış o an çok üzüldüm çünkü bebeğimi kokladım ve küveze aldılar. Birkaç gün kaldıktan sonra çok şükür kavuştuk şu an uyuyor yanımda🙏 demek istediğim şu; normal doğuma engel olan sebeplere bile şükrediyorum, çünkü kordondan dolayı erken gelmesi belki en hayırlısıydı. O yüzden lütfen hep herşeyin hayırlısını dileyelim. Ve bütün hamilelere hayırlı doğumlar, hamile kalmak isteyen herkese de bir an önce hayırlı hamilelik ve evlatlar diliyorum 🙏😍