Öncelikle sıkıntılı bi hamilelik geçirdim hanımlar. Böbrek büyümesi doğurana kadar kusmalarım. Mide yanmalarım rennie ve maden suyuyla olan arkadaşlığım 9 ay boyunca devam etti. Gel gelelim doğuma. 7 haziran pazar günü eşim kayınvalidem kayınbabam ben piknik alanında çay çekirdek yaptık eve geçtik duş aldım saat 11.50 de yatak odasına gitmek için kanepeden kalktığımda bi şeyler akmaya başladı tutamadım. Tuvalete gittim otururken bişe yok kalkınca yine gitti daha fazlaydı. Eşime söyledim. Doktorumu aradık gelmen gerekiyor dedi çıktık 45 dklık bi mesafe var ama sancım falan yok. Yatış yapıldı suyum geldiği için sabah 8 e doğum dediler. Nts de sancı da çıkmıyordu bu arada. Sabaha kadar kendi sancımı bekledim ama arada adet sancısı gibi girip çıkan sancıdan başka bişe yoktu 2cm açılma vardı. Kimseyi almadılar yanıma sabaha kadar dua ettim rabbim yardım et diye sabah oldu doktorum geldi 9 da çatı muayenesi yaptı açıklık 2 cm hala suni sancı vereceğini söyledi kabul ettim. 5 cm e kadar biraz geç açılma oldu 5 den sonra artık dayanılmayacak kadar sancı çekmeye başladım sanvının seviyesini yükseltiyorlardı çünkü. Plates topu ile egzersiz yaptım yürüdüm bunları hep tek başıma yaptım kimseyi almıyorlardı yanıma. Doktorum geldi 9 cm açılma vardı. Çatala gittik ıkınma hissi gelince ıkın dedi 6 7 ıkınmamda miniğim dünyaya geldi dikişim var ama çok yok 3kilo 20 gr 49 cm 4günlük olduk bile sütüm geldi şükür. Ama mama takviyesi yapıyoruz doymuyor Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin biz burdan happy kids e geçiyoruz hayırlı doğumlarınız olsun❤️
Depend büyük beden alın orta boy 74 kiloyla doğuma gittim daha rahat olurdu
Pijama takımı bol koyun kanama yüzünden
Bebeğe üst baş takım çok koyun
Rezene çayı için sütü getiriyor hemen