Tomrisme S-r-p aynen öyle saçma zaten o hurafeler, takvimler vs. ben 13+2’de ikili taramada öğrendim. Dört boyutlu ultrasonda bildiğin çıkıntısı vardı☺️
Papatyabeyazi Betyit bende en başlarda öyleydim resmen çikolata ismi bile midemi bulandırıyordu sonra ki dönemlerde geçti ☺️
Misssimsek Betyit 34.haftadayim bir tane gofret yada çikolata bitirmemisimdir 🙈😫 acı eksi tuzlu yiyorum sürekli. Doğumdan sonra düzelir herhalde 😆
Ellosluk Betyit bende tatlı severdim canım 30haftalığım tatlıyı içim almıyor ekşi erik,vişne suyu içiyorum
Momof2child Betyit aynisini bende yasadim ya asiri derecede cikolata tatli seven biriydm ilk 3ay gitmsdi hic sevmiyordm sora geri geldi sukur
Gulsum2020 Betyit bende tatlı düşkünüyüm normalde ama 15 haftamdayim ne tatlı görmek istiyorum ne de tatlı yemek istiyorum.Bol bol ekşi tuzlu yiyorum.
Tomrisme S-r-p İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, oynuyordur şimdi orda ben de özledim görmek istiyor insan sürekli🥰
Tulay_448 Betyit ayy ayni ben şuan 19 haftalığiz merak etme canım sonra tatlı krizine giriceksin ama kızın olacak
S-r-p Tomrisme bende öyle hiç oynadığını görmedim şimdiye kadar ama gidip sürekli izlemek kalp atışını dinlemek istiyorum 🥰
Busragozer Betyit ben şimdi acıya sardım bir elimde kaşık Nutella ya da çikolata bir elimde acılı yoğurtlu biber 😂 öyle pis boğaz oldum 😂😂
Imfromlastnight Betyit bende öyleydim 16. Haftama kadar tatlı istemedim ki ben karpuza nutella sürmüş insanım:)) sevinmiştim azaldı isteğim diye ama 24 haftalığım son 1 aydır baya canım istiyor:) eskiye döndük
atescan27 Betyit 15 haftalık gebeyim ağzıma almadım tatlı şeyler midem bulaniyo ve agzimi zehir gibi ediyo aklıma dahi gelmiyo o yüzden ama çok fazla ekşi acı tüketiyorum 😄😄
GE__ Betyit evettt yaaa hic tahammülüm kalmamis cikolataya bugun farkettim ama hamilelikte yumos yumos oldum resmen sinirlerim alınmış gibi, sanki vücudum kendi kendine mutluluk hormonu üretiyor 😂😂
SEVGiHASAN Betyit merak etme canım bende 17 +5 im kaşık kaşık Nutella yerdim şimdi ağzıma süremedim şu iki gündür az az yemeye başladım istek geri geliyor galiba 😘