GE__ Betyit yaaa canim bende 11 haftalik olcam bende tatliya cok düşkün bir insandim simdi cikolataya bile tahammülüm yok ilk haftalar yiyordum ama şimdi düşüncesi bile hoşuma gitmiyor 😄 insallah hamilelik böyle gider diyorum 😂😂
Betyit GE__ GE__ hahahahahaha inşallah ama küçük bir mutluluk hormonumuz vardı çikolatayla mutlu olan oda gitti 🤗😋
BusraGS Betyit başlarda bende öyleydim normalde sevdiğim için eşim hep tatlı alır gelirdi ama ağzıma bir lokma koyamazdim ama hep öyle gitmio yakında düzelir merak etme bizim 60 günümüz kaldı kızımla bol bol pasta yiyoruz 😀
Mervegcl Betyit benim de elim hiç çikolataya tatlıya gitmiyo hamile değilken çok yerdim annem şuan şoklarda valla 😂
misra88 Betyit ben 30 haftalığım ve hala hiç tatlı yiyemiyorum ama güzel bir şey çok kilo almıyosın :)
Betyit 58Vildan mükemmel o zaman ama ye tatlı çıkar Hakkı’yı ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi değil miydii o 😂😂
Betyit Mhtpctn bu beniiiiii üzer 😇 inşallah geçer diye bekliyorum tatlı olmadan hayat düşünemezdim ama oluyormuş 😇
bburcu Betyit ben çikolata ve kahve bağımlısıydım iştahım bir anda kapandı ilk aylar. 4.aydan sonra açılıyor ama o iştah 😅
Betyit Tatlisannedilekk Yaaa maşallah olsun olsun kilolar verilir ama bebiş en fazla 3 kg doğacak ona göreee bırakmayalım kendimizi 😍
tugce67-67 Betyit yinede 15 kilo aldım😂😂😂doğru düzgün yemek yemiyorum nasıl aldım ben bile şoklardayım
m_yel Betyit ahh bende sizin gibi olsam. çikolata, tatlı ve abur cubur çekiyor canım. ne yazık ki tip 1 diyabetimden dolayı yememem lazım, bildiğiniz saç baş yolma moduna giriyorum bazen 😔
Betyit m_yel bende de gizli şeker var ona rağmen böyle oldu 🙆♀️ Çok geçmiş olsun ve çok dikkat edelim olsun sonra yeriz moral bozmak yok 🙂