Deletedmom388 Merhabalarr 🧚🏻♀️🧚🏻♀️ Kızlar dün reglim bitti iyice emin olmak için ovulasyon yapmadım. Bugün yaptığım testim , ne çok silik ne de çook belirgin değil fakat koyu adet biter bitmez koyu çıkması normal mi? Burada gördüklerim hep silikti.
Dlndmr Deletedmom388 böyle çıkması normal. Bu yumurtlama değil teste devam edin. C kadar koyu ya da daha koyu olacak yumurtlama için.
Aysen1996 Deletedmom388 polikistikover varsa lh yüksek olduıundan böyle çıkıyor canim benim de böyleydi
melekanesi Deletedmom388 Testte devam et canım. Yumurtlama değil. T çizgisi C çizgisi kadar koyu yada daha koyu olunca yumurtalama günün.
Deletedmom388 Rose2828 Evet ettim zaten çok su tüketen birisi değilim ve ilk idrarımla da yapmadım ilk defa ovulasyon yapıyorum burada çok gördüm ilk testler hep silikti. Birde bekledikçe koyulaşıyor.
Aysen1996 Deletedmom388 çoklu kistik yumurta, drlar hormon tahlili ve ultrason görüntüsüyle tanı koyuyor , normale göre daha fazla yumurtlama oluyor polikistikover olunca . Lh da yumurtlamayı gösteren hormon, o yüksek oluyor genelde polikistikoverlerde