Selam kızlar 3.gebeligimi yaşıyorum farklı tecrübelerini paylasicam sizlerle..18imde doğum ettim küçük evlendim..zor bir gebelik geçirdim kusmalar filan..daha sonrası son aylarda her ağrıyı kipirdanmayi doğum sancısı sandım durdum 😂 o kadar çok acile gidiyordum ki doğum ettiğine güvenlikle esime çok sukur abi hepimizin gozuaydin dediler 😂😂 bekle bekle gelmez 41.haftam bitiyordu doktorun normalde carsamba günü sezeryana alicakti ama yasin küçük bekleyelim dedi ve ertesi gün gece 4te ishal sancısını benzer agrım oldu uyudum sabah kalktim nişanın gelmişti ogleden sonra doktoruma gttim ve 3.5 cm açılma der yatis verdi..ben yatmadim eltimler saolsunlar beni çok korkutmuslardi..evime geldim temizlik yaptım eşimin isten gelmesini bekledim çanta kontrol filan kitapta koydum okurum diye 😂😂 nereye okuyon deli 🤣🤣 akşamüstü6da yatısim yapıldı tabi korku suni sancı desteğiyle devam ettik..en son çıkarın bunu içimden dediğimi hatırlıyorum sancılarını hep ikinmayla karsiladim ve suyu mu patlattilar 10 dakika sonra çatala aldılar iki ikinmada dogurdum..3000gr kız bebek dünyaya getirdim ve o an tüm ağrıyı unuttum derin bir ohhh çektim..dünyanın en güzel duygusuydu..o an dünyalara bedel kimsenin sizi korkutması na izin vermeyin ebenizi dinleyin ne derse onu yapın…Rabbim hepimizin bebeklerini sag salim kucagimiza almayı nasip etsin 😙😙😙