Sera34 Kızlar detaylı ultrason önerisi bekliyorum uygun ve memnun kaldıgınız varmıdır ? Sultanbeylide oturuyorum
Esramtss Sera34 bende sultanbeylideym canım ersoy hastanesine gittim iyiydiler ilgilendiler memnun kaldım
Blackpink Sera34 umraniyede dr.erbil cakar’in klinigi var fiyati 280. Cokta memnun kaldim. Baya bi ilgilendi bebek kendini gostermedi dolastim bidaha bakti. Her aytintiyi anlatiyor. Camlica erdem hastanesinin karsisinda hemen. Zeynep kamilin dr zaten.
Esramtss Sera34 400tl saygıda da aynı fiyat saygıda ebru hanıma gidiyorum bende çok iyi birisi devlettede cemile hanım
kbtmz Blackpink detaylı ultrason fiyatı mı 280₺di birde ekstra muayene ücreti verdiniz mi yada sadece ultrason ücretini mi verdiniz birde renkli fotoğraflar CD verildi mi
Blackpink Sera34 12.30 da girdim tabi yarim saat bebek donsun diye yurudum. 2de ciktim. Renkli foto ve rapor verdi. Birde 50 ye yakin bebegin inceledigi herseyin renksiz fotosunu verdi.
minikmevaninannesi Bende hospitaltürke randevu aldim 2 hafta sonra için 310 tl dediler. Flaş bellek götürürseniz görüntüyü kaydiyorlarmis. Daha önce gidip memnun olan var mi acaba
Blackpink kbtmz hayir muayene ucreti alınmıyor sadece detayli ultrason fiyati 280. Cd vermiyor yalnizca resimler ve rapor.