momandboys Sürekli istifra etmeme rağmen doğru dürüst yemek yemediğim halde bu nasıl oluyor anlamıyorum kızlar benim gidişat fena
ecembugra53 momandboys herkesin vücut yapısı bir değil canım bazıları verirken bazıları şişkinlikten olur farklı şeylerden sebep kilo alırsın dpktorum da demişti bana heejesin vücüt yapısına göre kilo alımı olur dedi
Ebrdef momandboys ben ilk hamileliğimde 4 kilo verdim bulantı kusmadan, ikinciye hamileyim yine bulantım çok, fazla yemiyorum ama 3 kilo almışım ama ben mideme iyi geldiği için ekmek arası peynir yiyorum baya sanırım o yüzden oldu :( 12+5 im 🤷🏼♀️
Deletedmom248 momandboys benimde öyleydi canım bünyem kilo almaya meyilli benimde 25. Haftaya kadar 12 kilo aldım
gzddgll momandboys hiç morelini bozma canım herkesin metobolizması bünyesi farklı onlar vermiş ben almışım diye kendini yıpratma bende midem bulandığı halde 2.5kilo aldım alınabiliyor yemesende ben ilk gebeliğimde hiç almadım diye seviniyodum 20.haftadan sonra 30kilo birden aldım 🙈 baştan az az almak daha dengeli bence sonra birdende alınabiliyor ☺️
Elmaveannesi momandboys canim bende oyleyim 13 haftalik olduk nerseyse ben 3 4 kilo rahat aldim.. ama ekmegi kesme karari aldim cunku doktor dikkat et cok alma dedi
Tatlisannedilekk momandboys her bünye her hamilelik bir olmuyor cnm şişkinlik ödemdir belki ama yemene içmene dikkat etmeye çalış
Sevi01 momandboys bende 20. Haftayım sadece iki kilo aldım dikkat etmek lazım ekmek ve şeker hiç yemiyorum
Aynurr16 momandboys bende kilo verenlerdenim ama tartıda şimdi üç kilo geri gelmiş takma kafaya canım adet görmüyoruz kanımız çoğaldı ödem vs. Normal hayatta bile adet olacağımız zaman üç kilo fazla çıkarız vücut şiştiği için 🌸
zeyzey95 momandboys zayıf hamile kalsıysan ondan olabilir canım kilolu kalanlar çok almıyomuş diye okumuştum burda 18+4 oldum bugün doktora gittim hamile kaldığım kilom 101.7 bugün 100.8 çıktım hemde kusma falan olmadı bende bebek de 19 haftayla uyumlu iriymiş yani birazda genetik benim annemde çok kilo almamış
Edizinannesii momandboys asla çok şükür bulantim bile olmadı 61 kiloyla hamile kaldım şuan 64 kiloyum ve 15 haftaligiz ben tatlı ve ekmeği kesip yürüyüşe başlayınca almam yavaşladi çünkü 2 hafta da 1 kilo almıştım 🤦♀️ doktor direk ekmeği kes tatlı şeyleri azalt dedi bide benim açlık kan sekeri de yüksek çıkınca hepten kestim ikisini de çok ekmek canım isterse kepekli yiyorum 😔
Goncis Ya benimde 14.haftam 3 kilo aldım çok mu hızlı kilo alıyorum ekmek abur cubur tatlı bile yemiyorum 😭
Sevcandumaan Bunalımdayım resmen . 18. Haftama kadar toplamda 2 - 2,5 kg ile geldim . Dün 56 kilo iken bu sabah 57 kg geliyorum ve ben aşırı da yemiyorum nasıl oluyor anlamıyorum gerçekten üzülüyorum . Bir günde 1 kg almak nedir ya 😢