berra227 Herkese selamlar dilerim. 28. Haftadayım bu ara nefes darlığı başladı. Gece de oluyor bide derin nefes alma ihtiyacım doğuyor. Sizinde basınıza geldimi
Melmel35 berra227 32ye gireceğim 24 25 ten beri nefes alamıyorum kesintisiz konuşamıyorum bile duraklayıp koahlar gibi Bi hava alıp devam ediyorum konuşmaya, daha da beter olacak dedi doktorum 😂 büyüdükçe kaburgalara bastırdığı için
Zynp01 berra227 bnmde ilk kez geçen hafta oldu çok kötüydü ölecem sandım nefessizlikten. 22. Haftaydı
ecembugra53 berra227 bende de var canım aynıyım ayrıca ben astım hastasıyım inş cok kötü etkilemez beni kontrole gidiyom
HafsaRumeysa berra227 33+2 gunluk olduk 1 aydir nefes darligim var geceleri fazla oluyo benmde ve ben koronada gecirdim onun etkiside nefes darligi kalirmis hamilelikte yapiyo ikisi bir olunca biraz zorluyo malesef
Pinarice Haftadan beri aynı sıkıntıyı çekiyorum. Şuan 29+3 üm ama konuşurken bile durup derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum hele geceleri hiç sorma tam bir kabus, uyku sıfır.. inşallah doğumdan sonra toparlarız :(
Semam berra227 Çok normal valla bende 35+3 üm yaklaşık 1 aydan fazladır bendede var O normal diyo doktorum geceleri sonra kendimi yorduğum zamanlar felan cok oluyo 🤗