Ehnr Kızlar detaylıya girdim bağırsaklarda parlaklık gördüm dedi doktorum çok üzgünüm şuan 😔 ikili testim ve ense kalınlığı normaldi
Arzum79 Ehnr dert etmeyin. Bende de aylarca kalbinde parlaklık var dediler. Hiçbir sıkıntı yok çok şükür
Sumru Ehnr kaçıncı haftada detaylıya girdiniz canım.. öyle olupta sonradan düzeldi diyen çok anne gördüm o yüzden sıkmayın canınızı ilet ki haftalarda düzelecektir inşallah 🙏 doktorunuz bu konuda ne söyledi
Ehnr Sumru down sendromu belirtisi ama tamamen var diyemem yüzde bir ihtimal.olma olasılığı var dedi😔
SeHer1909 Bizim de 20li haftalarda kalbimizde parlaklık vardı ama 25 den sonra kayboluyor genellikle. 2li testinizde bir problem cıkmadıysa tek başına anlamsızdır parlaklıklar. Geçiyor cünkü stres yapıp hiç üzmeyin kendinizi 😇
SeHer1909 Ehnr ay yok kuzum hiç bırakma kendini bir cok ayrıntılı ultrasonda görülen bir şeydir zaten bu. Bir kaç haftaya kendiliğinden kaybolacak 😇 bizimkinin bir de kalbindeydi sen düşün ben de kalp hastasıyım sonra arastırdıkca öğrendm normal olabilen bir şey sıkma canını 🙏
DuyguY Bağırsaklardaki parlaklığı doktorum bizdede görmüştü ama merak etme önemli birşey değil bi kaç güne geçer demişti doktorumuz çok şükür bi sorun da yaşamadık
Heisenberg Ehnr Bağırsaklarda parlaklık tek başına bir anlam ifade etmiyor doktorlar bunu hep söylüyor🙏🏻 Daha öncesinde bunu destekleyecek bir problem görülmediyse içiniz rahat olsun bence. Detaylı ultrason sonuçlarınızı doktorunuza göstermiş miydiniz? O ne dedi?
Ehnr Heisenberg 1 saat önce detayliya girdim orada kendi doktorum baktı detaylı ultrasona o söyledi işte parlaklık var diye 😔😔
sznkrmzlr Ehnr ben de aynısı cıktı kan yutmuştur bebek dedi doktor 2 farklı perinatologa gittim çok üzülmüştüm 2hafta içinde geçti. 2li test düzgünce hiç sıkıntı yapma