cylnnzl Gmsy1 kişiden kişiye değişiyor benden önce olanlar benim gibi zorlanmadı ama beni mahvetti ya
cylnnzl Mom9272 evet öyle diyorlar acı eşiğin düşüktür diye ama aklımda bir sürü soru işareti kaldı hadi acı normal ama kanama kusma titreme bunlar neden acaba başka bir sıkıntım mı var diyorum kendi kendime bir hafta bekleyip öğrenicem inşallah
cylnnzl Unicorn12 nimet_52 herkes çok basit dedi 5 dk dedi acımıyor fazla hemen geçiyor dedi anestezi falan istemedim bende ama mahvoldum ben resmen kustum başım döndü titredim çok kanamam oldu mahvoldum ya yürüyemedim bile eve geldim yatıyorum kendi evime çıkamadım kayınvalidemin evindeyim hatta
nimet_52 cylnnzl ah canım geçmiş olsun agrı acı esıgın düşük belkı de bak senden öncekiler bıraz daha rahat olmuş üzüldüm ama dinlen yarına daha iyi olursun inşallah
cylnnzl Mom9272 bilemedim valla bekleyeceğim herşeyin hayırlı bakıcam artık o zamana kadar duadan başka şansım yok
cylnnzl Gmsy1 bana demedi öyle birşey ya ama dese de zaten bünyem hassas ağrı kesici kolay fayda etmiyor yine de yanardı canım o acıya
cylnnzl nimet_52 yatıyorum eve geldim geleli hiç kalkmadım bilmiyorum acı eşiği mi başka birşey mi haftaya çıkacak sonucum ama korkuyorum gerçekten
Halimekinali123 cylnnzl canim nasil oluyo yaa canın nasıl yaniyo sen devlettemi oldun ben ozel hastanede oldum kendi doktorum yapti hic acimadi sadece adet agrisi gibi hissettim gecti ondan sonra direk yukari cagirdi beni orda degerlendirdi
cylnnzl Halimekinali123 benimkisi çok ağır oldu bende anlayadım nedenini değerlendirmeyi de haftaya yapacak
nimet_52 cylnnzl korkma canım ilaç verilirken çok canın yandı galiba belki tüplerinde hafif tıkanıklık varsa ilacın basıncıyla açılmıştır ve canın yanmıştır iyi düşün inşallah iyi sonuçlar alırsın
Ezgiii11 Mom9272 bende 18 haftalık bebegimi yenı kaynettim bu rahim film nasıl çekiliyor cok merak ediyorum bende korkuyorum aslında
cylnnzl Ezgiii11 herkeste farklı oluyor çok kolay çok zor diyenler olacaktır ama tavsiyem deneyip görmeniz ama her halükarda acıya dayanamayan biriyim az olsa da çok olsada derseniz imkanınız varsa anestezili yaptırım derim daha bu gün çektirmiş biri olarak