mls23 Bahar2622 ilk veridm 0.100 cikti 5 gun sonra 0.316 .5 gün sonra 590 cikmisti canim gec dollenmeymis doktorumuz oyle soylemisti 😊
mls23 Bahar2622 diger degerlerim yükseldigi icin doktorum 5 gun arayla kan vermemi istedi bizdr verdik ve sonuc varmis 😀
elifenesali Bahar2622 Ben de gördüm silik bir çizgi canım. İlk hamileliğimde benim de böyleydi. Hadi inşallah kanda da çıkar.
Bahar2622 elifenesali inşallah canım çok teşekkür ederim ederim inşallah hamileyim diye bir post acarım sonraki gunlerde ❤
1minik_mucizem Bahar2622 merhaba canm benimde böyle silikti adetim sadece 3 gün gecikmişti ve kan testi yaptım pozitif çıktı şuan 5 haftalık hamileyim
Bahar2622 Kızlar bu sabah yine test yaptim malesef negatif çıktı umutlar bir sonraki aya kaldı. Hepinize çok teşekkür ederim ❤
Ezgikcl Bahar2622 hayırlısı olsun zaten şu an korona var öyle düşün bir süre aklından at her şeyin normale dönmesini beklemek daha mantıklı 🌸beklemediğin bir anda olacak inşallah
3_kiz_annesi Adet iki gün geçip hayalet çizgi olması arkadaşlar geç döllenme olabilir mi gözle horumuz hayalet çizgi var
Bahar2622 3_kiz_annesi evet gec dollenme de olabilir hayalet çizgide olsa çoğu zaman bebek oluyor canım birkaç gün sonra testi yenileyince emin olabiliyosun. Ben bu sabah yaptim net negatif vardı sanırım dun ki testte bir hata vardi