mls23 Bahar2622 ben yaptim cikmadi testi cöpe atmistim ertesi gun copu dokerken silik cizgi oldugunu farkettim ve tahlil verdim vardi 10 dk sonra cikan gecersizdir deniliyor ama hic gebelik yokken test 2 -3 gunde kalsa tek cizgi olarak kaliyor bilemedim yani umarim vardir hakkinda hayirlisi olsun canim 😊
Bahar2622 mls23 evet onceki ayda yapmıştım 1 aydir duruyo tek cizgi hepside ayni marka testler dun yaptığımda 1 gundur duruyo oda tek cizgi ama bu sabahkine biseyler oldu hayırlısı olsun inşallah 🤲
mls23 Bahar2622 ilk veridm 0.100 cikti 5 gun sonra 0.316 .5 gün sonra 590 cikmisti canim gec dollenmeymis doktorumuz oyle soylemisti 😊
mls23 Bahar2622 diger degerlerim yükseldigi icin doktorum 5 gun arayla kan vermemi istedi bizdr verdik ve sonuc varmis 😀
Nil-Beyza Bahar2622 canım gün içersinde değişiyor hormonlar hemen belki de hamilesin yarın sabah tekrarla testini eğer varsa mutlaka çıkar 😍
Bahar2622 Nil-Beyza yarin sabah yapicam yine silik olursa ertesi gun yine yapcam netlesene kadar yada regl olana kadar hergun yaparım 😐
Slna Bahar2622 hayir ya var belli. Olmasaydi çıkmazdı emin ol. Ben görüyorum silik cizgiyi. Kan verde kesinlestir sekerim gozun aydin
Nil-Beyza Bahar2622 var muhtemelen olmasa o ikinizi çizgi çok sonra kuruduktan sonra çıkabikiyor ama seninki fazla zaman geçmemiş ondan ben olduğunu düşünüyorum bence sabah yap silik çıkması yeterli onu görünce kan vermeye git direk koyulaşmadınız beklemene gerek yok canım 🥰 inşaAllah seninledir 🤲🏻🤲🏻❤️
Fatmanurkor94 Bahar2622 bence kan testi ver ben de bı keresınde yaptım yok dıye attım ne hıkmetse aksam tekrar baktım kurumus ama 2 cızgı vardı kan test yaptırdım beta 11. Küsürdı gebelik vardı yani sonumuz hayırlı olmadı bızım ama emın olmak icin kan ver bnce
Bahar2622 Fatmanurkor94 burdaki devlet hastanesi gebelik bakmiyolar kucuk bir ilce olduğu icin, 40 km gidip özel hastanede kan vermem lazim onuda cumartesi yada pazar gelebilirim inşallah regl olmamda bebegim benimledir❤
Zeyzeyka Bahar2622 benimde adete 4 gün kala pahalı testte çıkmadı ucuz testte çıktı 😃 hiç belli olmaz aklını bulandırma bitane al dene ama 5 dk sonrasını bekle canım
Bahar2622 Zeyzeyka evet pahalilarinda cok farki yok ondan bi tane almaktansa bundan bes tane alırım 😁 yarin yine denicem
Bahar2622 Lamia65 evet usttekini dun yaptım o belli beyaz bisey yok ama bugun ki bekledikten sonra böyle oldu, kuruma çizgisi olsa diğerinde de olurdu diye dusunup ondan ikisinide attim ayni marka testler
Bahar2622 Nil-Beyza cok teşekkür ederim bende bir umutlandim, dediginiz gibi yarin yine yapicam daha netlesir, insallah vardir allahim cok dua ettim bu ay
Bahar2622 Mom092 kan vermeye haftasonu gidebilirim inşallah hersey yolunda olursa yarin bir test daha yapayim 🥰
likapaa53 Ben geçen yaptım negatifti ama merak edip saatler sonra baktım hani belki 2. Çizgi olur diye yoktu bembeyazdı🙈. Sen yinede kan ver veya tekrar bi test yap😍
Bahar2622 likapaa53 bende gecen ay yaptim korunuyoduk aslinda ama insan heves ediyo test yapmaya 😁 evde test vardi yaptim hala bembeyaz 1 ay gecti hayalet çizgi yok buda ayni marka ondan acaba mi diyorum yarin yine test yapcam ☺
Zhrnz Bahar2622 insallah vardir cnm cok az hayalet cizgi gorunuyor olmayinca 10 gunde gecse cikmiyo benim kuzenimde 3 4 saat sonra bakinca hayalet cizgisi cikdi gecersizdir dedi ama hamileydi insallah seninde oledir 🤲 🤗
PinarY Benim de yaptığım ilk 2 testte hayalet çizgi çıkmıştı böyle,sonra kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim. Bence kimsenin dediğine bakmadan gidip kan ver canım. İnşaallah vardır bebişin🤗