Aydanaydn Ebrdef spinal ne demek bu arada nasıl oluyor 🙈 hiç bilmiyorum ilk doğumum olcak inşallah benimde o yüzden bende merak ediyorum . Birde kahveyi direk yiyormuyuz yoksa yapıp içiyormuyuz 🙈
Ebrdef Aydanaydn sırtınızdan iğne yaparak belden aşağısını uyuşturup sezaryenle bebek dünyaya geliyor, siz ayık oluyorsunuz sadece belden aşağısı uyuşuyor.. kahveyi normal nescafe olarak yada türk kahvesi olarak tüketiyorsunuz
isimsizbebek Aydanaydn bana bir paket yetmişti eve geldiğimde de bir paket hasta pedi almıştım kanamam çok uzun sürmemisti
Hayraz Deleted5544 benimde 3 temmuz ama daha konuşmadık yöntemi hangisi bilmiyorum devlette olacam bir sonraki hafta gel konuşalım dedi bisey sormadım.. bende okudum fikir olur bana da.. devlette sezeryan olan yada olacak olan var mı?
Arinna Deleted5544 Evet canım onları mutlaka yanına al. İlk kalkışta bebeğine bak ona gitmen gerektiğini düşün. Ve doğum anında sadece karşıya bak baş ağrın olmaz doğumdan sonra. Bir noktaya bak kafanı çok çevirme yanlara falan ağrın olmaz.
Cnsbll brcaky ben 170boy 80kiloylq doguma girmiştim.orta boy küçük oldu .büyük beden daha iyi olur sıkmaz