Şu an kızım 10 yaşında yaşım 27 küçük evlendim duramadim anamın evinde 😂😅 evlendikten üç ay sonra hamile kaldım 17 yaşında anne oldum 😍 sabah bı kalktım böyle hafif hafif ağrılarım var akşama biraz daha fazla olmaya başladı hemen acile gittik alttan muane yaptı açılmam varmış suyunda gelmiş dedi eve geldik apar topar eşyaları aldık doğum evine gidiyoruz.. gittik doktor önce muane edelim dedi muane etti doğum başlamış hemen dedi götürün bu hastayı… Beni aldılar yukarı çıkarttılar bı odaya girdim odanın içinde 20 yatak 20 kadın ve hepsi bağırıyor kimisi kendini yere atıyor kimisi duvarları yumrukluyor biri desen çocuğun kafası çıkmış doğum yatakta başlamış bacaklarını açmıyor ebeler vuruyor bacaklarına sedyeden kendini yere atanı mi ararsın girdim odaya ama ben onları öle gördüm benim sancım korkudan gitti 😂 beni yatırdılar doğurana kadar dediler burdasın üç gün yattım kızlar benim üstüme geln doğurdu gitti bı ben kaldım 😂 korkudan açılmam durdu sancım da yok oldu kendi evimde gibi yattım yattım kalktım ebeler aralarında konuşuyor şu kiza bı bak maşallah ne bagiryor ne eziyet ediyor nasıl duruyor bide şunlara bak diyolar 😂😂😂 Üçüncü günün sonun da doktor geldi bunun bu kadar yattığı yeter dedi verin buna suni sanciyi birinciyi verdiler yine yok benim kızda inat çıkı ver işte 4 gün olmuş 😂😂 ikinciyi verin dedi doktor ikincide sonra beni tuta bilene aşk olsun gizli bı şekilde teli yanıma almıştım o sancıyla eşimi aradım beni kurtar ben burda dogurmam gelmezsen kendimi camdan atarım ben vaz gectim dogurmuyacam bu çocuk çıkmıyor bu nasıl çıkacak 😂 niye yaptın 😂 en son doktor u çağırmışlar doktor geldi alttan muane etti açılmam hala 2 cm bunu dedi hemen hazırlayın sezeryana alalım üzerimi çıkarttılar yeşil önlük giydirdiler sedyeye bindirdiler koridorda ameliyathaneye doğru gidiyoruz ben ağlıyorum bitaraftanda bağırıyorum vicdansizlar beni bayiltmadan kesecekler yardım edin diye 😂🤣🤣 en son ameliyathaneye girdim belden uyusturdular baktılar ben hala agliyorum bunu dediler tüm bayiltin yatırdılar üçe kadar say dedi doktorum iki dedim gerisi yok 🤣 ameliyatım kaç saat sürdü bilmiyorum ama ameliyattan sonra hemen odaya cikartmadilar 4 saat başka bı odada tek başıma yattım ara ara gözlerimi açıp bebeğimi sorup geri uyumuşum daha sonra kendime geldim kendime geldigim de boynumdan asagimi hissetmiyodum bu seferde onun için ağladım siz beni felç yaptınız hepinizden şikayetçiyim diye 🤣🤣 çocuk yaşta dogurursan olacağı bu 🤣😂 ama en son ki finalim kızımı kucağıma almak oldu o an herşey i unuttum ☺️😀❤️ şimdi 37+2 günlük hamileyim artık akillandim bunda öle bagirmicam 😂 rabbim tüm isteyenlere bu duyduğu yaşatsın hamile olan annelerimize de sağ saglim kucaklarına almayı nasip etsin ❤️ hakkınızı helal edin 🌹🌹