2793ebru Eta21 cNim ben iki gun once ilk dozu yaptirdim. Asi yapilirken hic agri hissetmedim bile.. ama yavas yavas etkisini gosteriyor ilk gün degil ama ikinci gun agrisi oluyor baya kas agrisi gibi. Ama korkulcak bisi degil😊
akovalardan Eta21 ben 2 dozu da yaptırdım sadece kolunu çok hareket ettirme birkaç gün ağrıyor sonra geçiyor kolun ağrısı.Hemsire zaten vurmadan tetenozun neden vurulduğunu anlatıyor şükür bir sıkıntım yok
Duygukc Eta21 iki dozuda yaptırdım şuan 24 haftalığım bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım tetonoz yüzünden ağrı bile hissetmedim hiç
2793ebru Eta21 yaptırdığinda korktuğun kadar olmadığını görüceksin canım. Hic korkma yapilirken anlamiyorsun bile sonrasinda bilac gün kas agrisi oluyor o kadar😊
bilgemom Eta21 Ben bugün yaptırdım kas ağrısı gibi hafif bir ağrı kolunu kaldırırken hissediyorsun sürekli bir ağrı değil korkma yaparken hissetmedim bile😊
Eta21 Hadi bakalım hayırlısı olsn hakkmda ne diyim :) mecbur yaptıracaz :) bide kızlar kabızlığım var ve karnım ağrıyor çok özür dileyerek söylüyorum lavaboya gittiğimde kabız olduğum için mecbur kendimi zorluyom tuvalete çkmak için bir sorun olur mu ya
asliyusuf Denes bana 24 haftaya kadar ilk doz dedi hemsirem canim bnde yarin yaptiricam 23 haftaya girdim ikinci dozda 1 ay sonrasi dedi tabi daha erkende yapilabiliyons 20 li hftalar grildimi yapiliyo sanirim
Duygum45 asliyusuf hayır farketmiyor canım ben çalıştığım için cumaya denk getiriyorum öğleden sonraya ağrırsa evde ağrısın diye ama sıkıntı olmuyo hiç
Fatmanurkor94 Eta21 ılk dozunu 3 gun once yaptırdım ıgne vurunurken hıc acımadı ama 3 gundur kolumun uzerıne degemıyorum yatamıyorum ılk hamilelikte boyle olmamıs tı vuran ele gore degısıyor galiba ama korkma ve kesinn yaptır dogum ıcın gerekli