Deletedmom264 cigdemoktav Hamilelikten önce de solante acnitica kullanıyordum şimdi de gayet güzel memnunum
Zynp01 cigdemoktav solante mor olanı kullanıyorum canım o kadar çok yorum vardı ki beyaz leke kalıyor diye nemlendirip sürüuorum hatta boca edyrm yarım saat sonra tek iz yok harika iyi ki almşm
sinber cigdemoktav dün doktoruma sordum ben de solenta pregna önerdi eşi de hamile o da kullanıyormuş
Mineee123 BambinosununAnnesi ben de bunun siparişini verdim herkes çok övdü yüzümde lekeler var daha fazla olmasın diye aldım hatta renkli olanını aldım fondöten niyetine de kullanmış oluru
EsraUmt Bana doktor solante güneş koruyucu kremi önerdi onu alıcam hamilelerde için özel olanı var mor ambalaj solante pregna olarak geçiyor daha güvenliymiş içeriği
cigdemoktav gulumse0611 aynen solente hamileler için uygun içerikmiş fakat yüzü beyaz yapıyormuş karar veremedim 🤷♀️
Zynp01 cigdemoktav nemlendirip sürün kuru yüze sürmeyin bide bn boca ettiğim halde en geç yarım saat sonra emiyor nişey kalmıyor
Yakamoz__gul cigdemoktav altına nemlendirici sürüp ince bir tabaka halinde sürmen lazım o zaman normal oluyor rengi. Yoğun bir krem ve büyük boy. Sadece yüze kullanınca kaç hamileye yeter düşünemiyorum
EsraUmt Zynp01 fiziksel koruyucular hemen emilmiyor zaten normal çok kalın sürmemek lazım ince ince yavaş Yavaş
BambinosununAnnesi ben memnunum bendekide renkli kapatıcılık özelliği yok ama cilt tonunu dengeliyor ve beyaz beyaz olmuyor
kedernese BambinosununAnnesi renkli olan yine solante mi tam olarak nedir adı? O da uygun muymuş sürmek için? Ben baya esmerim de o beyaz olanlar ruh gibi yapıyor beni.
Deletedmom399 cigdemoktav remolent kullanıyorum canim ben hamileler için doktorum onu önerdi. Yüzde bi ağırlık yapmıyor emilimi ve koruyuculuğu güzel.