Ummusab Deletedmom238 bende o hastaneye gidiyorum ama adalet hanıma korktum simdi peki siizn bir yakınım doğumda kötü birşey yaşadı dediginiz nedir
Deletedmom238 Ummusab dogumda bi yanlışlık yapıldı 4 kere ameliyat olundu hatasını anlayıp ameliyatları tekrarladı sonra zeynepkamil tek amilyatla hastayı kurtardı ölümden döndü yakınım çakmak erdemde ve çok böyle vaka var ama doktor önemli bence hastane degil.
Aylnnazkls1809 Deletedmom238 bende az kalsın bu doktora gidecektim ordudan kalkıp sonra afiyet hastanesine yöneldim vefa hanıma
Mervemre29 Asuman hanıma bende gittim doğumuma yakın o kadar iyi ilgili ve samimi bi doktor ki ben bayılmıştım. Dogumum bayramda olduğu için dogumumda yoktu. Böyle bi haber gördüğüm için üzüldüm
Mervemre29 Ben erken doğum yapmak istiyordum hatta sezaryanla erkenden olsa dedim oda gençsin gayet saglıklısın normal yapabilirsin diyip sezaryan yapmamıştı. Bebek hazır olduğunda doğar daha erken fln demişti
Deletedmom238 Mervemre29 Yaseminsefa kızlar ben haberi görür görmez paylaştım zaten savcılık takip ediyor süreci doktor size iyidir bilmiyorum ama ekstra bir durum olursa güvenmeyin başka doktora gidin teyit ettirin güven veren bir doktor degil forumda arama bölümüne bu doktorun adını yazın bir sürü yazı yazmışlar zaten ben sadece bilgikendirmek istedim 🙏
Duygu4444 Ayy bu haberi geçen gün haberlerde de izledim. Erdem hastanesi zaten sürekli doğumla ilgili sıkıntılarla gündeme geliyor. Allah muhafaza
Babyy1S Deletedmom238 galiba özel hastane orası anneler dikkat etsin bi hastanenin dedigiyle asla kalmasın belki o pislik canii o masum yaşarken kasten canını aldı sırf parası için yada egosu buna müsade etti kötü oldum o anne o psikolojiyle napıcak bilmiyorum Allah ıslah etsin
Deletedmom238 Babyy1S amin rabbim ona sorar zaten doktorluk yapıyorsan hakkını verceksin bir mucize anne sana emanet