F11 Merhaba arkadaşlar 28 haftalık hamileyim bebeğimin gelişiminin 2 hafta geriden geldiğini kafasının normale göre küçük olduğunu ve suyumun azaldığını öğrendim bu durumu yaşayanlar var mı acaba
Polat2706 Canım gelişim geriliği 2 hafta ilerde yada geride çok etki etmiyor demişti benim doktorum ama su eksikliği için havuç suyu çok iyi diyorlar eğer şekerin yoksa içebilirsin yan etkisi yokmuş. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun bebeğine.
F11 Polat2706 başladım canım havuç suyuna perinatoloji uzmanına gözüktüm oda yüzde on beş engelli olma riski var dedi göbek kordonundan kan alalım dedi ama ben yaptrmasım bebeği kaybetme riski vardı çnkü inşallah sağlıklı bir şekilde doğar teşekkür ederim
Kbrahrl F11 göbek kordonundan kan almak riskli değil demişti arkadaşıma doktor 🤷🏻♀️ İyice araştır istersen çok iyi bir doktorla görüşüp yaptırabilirsin
F11 Kbrahrl profösöre gttim aslında ama kendilerinin başarısız olma ihtimali ve bebeği kaybetme ihtimali var dedi ayrıca sadece down sendromu olup olmadığını öğrenebilirsiniz dedi