Cemrenur Raziyeeebozdag geçen hafta %80 erkeğe benzettiğini söyledi doktorumuz ama değişir mi bilmiyorum🥰
Angelsmom Raziyeeebozdag Maalesef 1 Haziranda göstermedi bacaklarını birleştirmiş🤣 1 Temmuza kaldı artık. 13 haftalık olduk bakalım artık geç olsun da kesin olsun 🤗💖
CKaya Ben 12 haftalıkken iki farklı doktora gittim ikisi de %51ihtimal verdi ama biri kız biri erkek dedi 🤣
Mhtpctn Selin17 bnde 14+5 suan bellidir ama kontrolum 17.haftada 12.haftada 2 kı test ıcın gıtmıstım doktor özel bölgesi içe doğru gozukuyor boyle olanlara kız dıyoruz demıstı ama net bısy yok tabıkı 17.haftada randevm vR ıste daha 3 hafta var çok uzun zMan 🤷🏼♀️🤦♀️
Bilgemert @Raziyeeebozdag bugün 14+1 oldu minnoş. Haftada erkek tahmininde bulundu doktorumuz, yarın kontrolde gösterecek mi bakalım🙄
Kubrasnyrt Raziyeeebozdag 13+3 olduk bugun bebegimle 12+1 de ikili teste gittigimizde doktor soylemedi erken dedi devlet hastanesine gidiyorum bu arada bakalim sali gunu randevumuz var belki o gun soyler
Edizinannesii 11 haftalıkken gittim erkeğe benziyor dedi 13 haftalıkken 2li test için gittim yine erkeğe benziyor dedi şimdi 15+1 deyiz 25nde genel kontrolümüz var ve 17. hafta oluyor o zaman kesin bisey söylerim dedi 🥰
Caglanuroney Raziyeeebozdag bende 12 haftalık oldum bugün haftaya randevum var çok merak ediyorum acaba gösterir mi 😍
Ahmtmmm Bende 13+5 günlükken gittim %85 koz dedi ama bakalım rabbim sağlıklı sıhatli ayıpsız kusursuz hayırlı evlat nasip etsin hepimize