Smyyetrkeri Kızlar birşey sormak istiyorum nst kaçıncı haftada alıyorlar ve alttan muayene kaç hafta bakıyorlar 😣
Ozzzgeee Smyyetrkeri Bnm doktorum 32 haftalıkken basladı nst ye alttan muayeneye de 37. Haftada olacağını söyledi
Mutsuzpapatya Smyyetrkeri ben devlet hastanesine gidiyorum 36+2 de ilk nstye girdim alttan muayene sancı çıktığında bakıcam dedi sancım daha yok
Smyyetrkeri Ozzzgeee haftaya doktora gidiceğim 36 haftalık olucam ama doktorum bu zaman kadar hiç nstye baglamadı o kadar söylediğim halde sancılarım var kasılmalarım var 🙄
Ozzzgeee Smyyetrkeri aaa neden ki bnm kontrole gittiğimde 31+4 haftalıktım artk baslayalm nst ye ddi ve hersey normal gittiği halde sancı ağrı sızı hc bsey yoktu bile sizin neden böyle bsey yapıyor acaba
Selimem 32 de nst dendi ve 37 de alttan muane yapucam dedi ve muane bugün 11 de muane olucak alttan 😳😳😳
Smyyetrkeri Bera07 herkes baktım burda yazıyor 30 32 falanda nstye baglanmış allah allah diyorum ben 35 hftalıgım beni niye baglamıyor birazdaha baglamazsa Sorucam doktora artık niye baglamıyorsun 🤣🤣🤣
Bera07 Smyyetrkeri canım herşey yolundaysa bağlamaz 🥰🥰 riskli durum varsa yada sen ağrın var diye söylersen bakar
Smyyetrkeri Bera07 söyledim bebeğim sancılarım oluyor dedim karnım böyle taş gibi oluyor dedim normal dedi geçti 🤣
drn5410 Smyyetrkeri ben 33te nstye bağlandım ama sancım vs yoktu rutin kontrol için istedi 36da sanırım çatı muayenesi olacak. 36dan sonra da haftada bir kontrol nst vs
Brconer Benim doktor 36. Hafta da başlanıyor dedi nts ye ama bazı doktorlar erken başlatmayı uygun görüyor değişiyor doktordan doktora
Rumis 36 da sancı çıkınca alttan baktı ama o çatı muayenesi değil sanırım 39+4 çatı muayenesi yapmadı henüz doğum için gittiğinde de bakabiliyor bazı doktorlar