Evet arkadaşlar. Herkes gibi bende hikaye okuyarak 9 ayımı tamamladım burada. Gece başlayan sancılarla sabah 5 gibi hastaneye gittim. Ordan bebeğin kalp atışları yavaşlamış diyerek beni merkez hastanesine sevk ettiler. Ambulans ile hastaneye ulaştım. Muayene edildiğimde 5 cm açıklığa ulaşmıştım. Bebeğimde iyiydi. Herşey okadar güzel gidiyordu ki 2 saate kalmaz doğururum diyordum. Takiii doğumhaneye çıkıp beklemeye başlayana kadar. Sancılar bastırıyor açıklık ilerlemiyordu. Öğle ikinci akşam derken hala 5 cm de kalmıştım. Artık canımın yanmasından yorgun bitkin düşmüştüm. Doğurmaya halim kalmamıştı. Gece artık ölümü bekleyen insanlar gibi yatağa uzanıp beklemeye başladım. Gece kontrol edildiğimde ebe 10 cm olmuş dedi. Sevindim. Havalara uçtum. 1 saate doğururum diyordum. Ama nerdeee.. Yürüdüm yürüdüm yürüdüm. Sancım gelince ıkına ıkına bebeği aşağı itmeyi başarmıştım. Kafasını hissediyordum. Sabah saat 5 de ebelerin karnıma bastırması benim ıkınmam ve kesik atılması sonucunda kızım dünyaya geldi. Bıçak gibi kesilmişti ağrılarım. Artık kollarımdaydı kızım. Beni öteki dünyaya götürüp getiren varlığım ellimi tutup beni bırakma dercesine göğsümü emiyordu. Çok güzeldi o an. Kokusu mis kokusunu anlatamıyorum bile. Giydirip verdiler. Eşim dışarda 9 doğurdu. İlk selfimizi babasına attım. Dikişlerim atıldı. O an anlamadım ama şuan çok zorlanıyorum. Odamıza geldik. Babamız geldi ve ilk tanışma. Kızımı kucağına ben verdim. Eşimin nutku tutuldu. Aşık oldu kızına. Akşama doğru kızımda bazı ataklar olmaya başladı. İşte o an. Kızımı alıp yoğunbakıma yatırdılar. Ellerimden aldılar. Kanın da enfeksiyon çıktı. Afallamıştım. Ne dicem ne yapıcam bilmiyordum. Boş odaya gelip kıyafetlerini koklayıp ağladım ağladım. Bugün ben çıktım o orda kaldı. Bedenim evde ama kalbim beynim bende değil. Telefon ekranına koyduğum resmini seviyorum. Sütüm gelmedi. Elim kolum bağlı gibi. Tek bildiğim çok özlediğim. 24 saatte doğurup ne acılarla kucağıma almıştım. Ama değer. Dünyanın en en en güzel şeyi. Cennet gibi. Mucize. Bebeklerinize çok iyi bakın. Allah a emanet. Kızıma kavuşmam için dua edin bana lütfen. Sağlıcakla.