5672 Kızlar merhabalar 36+2 gunluk hamileyim bugun saat beste bende asiri derecede nefes darligi basladi ya surekli derinden nefes alma ihtiyaci hissdidyirum sizce normal mi 😔
papatyalarr5 5672 canım 37 haftalık oldum bugün, ben bunu ara ara yaşıyorum hatta bu sabah aşırı yoğun şekilde yaşadım , endişelenme bebişler baskı yapıyor diyaframa normal nefes darlığı hissetmen
Pamuuk 5672 ben 20 ci haftadan sonra basladım burun daki damarlar sisme yaprmış kan dolasımında o yüzden normlmiş ben cok sıkıtnı yasadım yüksek yastıkda yatınca bide ev serin olucak o sekil alısıyorsun bol yürüyüş sükür günüm btti cuma sezeryanım hayrlıca sizlerde alın kucagınıza 😀
5672 papatyalarr5 ya iste bende ilk defa oldu oyle derinden nefes alma ihtiyaci hissediyorum ki derinden aliyirum rahatliyirum ama sanki gogus kafesime bisiler oluyor gibi
Pamuuk 5672 kendiniz rahat tutun yani piskolojilmende etkilyor insanı aklnıza getirmemeye calışın yarın doğum yapcam inşallah planlı sezeryan☺️38+5 de yapcam
5672 Pamuuk hadi hayırlısı ile sağlıkla kucagina alırsın insallah canm bencede benim ki psikolojik yani 😔
Pamuuk 5672 saol cnm oda iyce panik ataga cevirir ben doktoruma dedm böle böle diye gececik sabret unutmaya calıs fln die