morsunbul95 Musstulipe bana göre söyleniş tarzı. Alparslan diyince daha güçlü bir ton ile söylüyorsunuz Alpaslan ise normal düz Tonlara genelde dikkat ederim güçlü söylenen isimlerin genelde güçlü insanlar olacağına inanıyorum 🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Musstulipe RuzgarsMommy Evet sonradan farkettim, Alparslan mış aslında, peki anlamını biliyormusunuz ? 🥰
Musstulipe morsunbul95 Teşekkür ederim böyle düşünmemiştim hic böyle düşününce daha bi güzel geliyo kulağa 😁🙈 ama daha isim konusunda karar veremedik henüz düşünüyoruz öyle tek Tük hoşumuza giden isimler olursa
Musstulipe A_ys6604 biz daha düşünüyoruz aklımıza tek tük isim geliyor arada ama daha karar veremedik 🙈 Alparslan kulağa hoş geliyor, ama anlamı ne acaba biliyomusunuz?
morsunbul95 Musstulipe bende oğluma Göktuğ ismini koyucam seslenirken eşimle benimde hoşuma gitmişti. Hayırlısı olsun canım ☺️
A_ys6604 Musstulipe biz alparslan hanın hayatını çok seviyoruz savaşçı güçlü imanlı çok güçlü bir sultan eşimin Yavuz Sultan Selim alparslan sultan idolü hayatlarını ezbere biliyoruz çok taktır ettiğimiz gurur duyduğumuz güçlü bir adam onun için kesinlikle koyucaz kuzum
Musstulipe morsunbul95 evet güzel geliyo Göktuğ 🥰 Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşAllah 🤲🏻