Fatima1996 Aysenozturk007 canım ben gitdim doktora yalancı sancılarmış şimdi her sabah oluyo adet sancısı gibi normalmiş🤷🏻♀️Bizi doğuma hazırlıyo
Aysenozturk007 Fatima1996 bana da oluyo gece sabah adet ağrısı gibi 🤷🏻♀️Normalse iyi bari aman erken gelmesinlerde 😄
kitapkurdu Zeynep_aybars 33te nstde sancım çıkmıştı iğne ilaç serumla durdurdular. 35+6da doğum yaptım. Çok sağlıklıydı oğlum küvöze girmedi çok şükür. Kilosu iyisi korkma canım. Sana ciğer geliştirici yaparlar yavaşlatmaya çalışırlar
Fatima1996 kitapkurdu kaç kilo doğurdunuz? Ben bişeyi anlamıyorum 35-36da doğan bebekler kilosu felan normalse diyer bebeklerden neyle farklanıyolar?🤔yani doktor özel bir bakım öneriyormu yoksa adi bebek bakımı
kitapkurdu Fatima1996 4 kilo doğdu canım. Kilosuna bağlı galiba az olursa ve ciğer geliştirici yapılmamışsa küvöze alınıyordur. Bizimkinin kilosu da iyisi ciğer geliştirici de yapıldı
Fatima1996 Aysenozturk007 erken doğum riski var demişdi 30haftamda uzanırsan dinlenirsen jnşAllah geliriz 37e dedi şimdi 36haftadayız 1hafta sabr etse oğlum😂inşAllah
kitapkurdu Fatima1996 32+6 da yapıldı. Valla 4saatte bir iğne oldum birde serum takıldı. Sancı da çıkmıştı hangisi bilmiyorum