mina_mom Kızlar canınız çekmesin lütfen hakkınızı helal edin .. az önce iki dilim ananas yedim eksiydi baya ve dilim sol tarafı batmaya yanmaya başladı neden böyle oldu ananas bazılarına yaramazmış yanlış mı yaptım yemekle erken doğum riski yapıyormuş korktum biraz dilimde ağrıyor yaa..😵
hulyatkknt mina_mom yaramaz diye bişi yok canım bende birkaç dilim yedigimde dilim böyle oluyor fazlası zararlı sadece dildeki hisle de kendini belli ediyor çocuğa bi zararı dokunmaz merak.erme meyve neticede allahın yarattigi 🤣
entomologist mina_mom ananas dilde karıncalanma ve uyuşma yapabilir bu normal bir durum telaşlanmayın 😊
Fatma2323 mina_mom ananasın yapısından dolayı ağızda öyle şeyler olması normal , ben çok yedim bisey olmadı
mina_mom Sinemisdemirag Ya canim ilk defa yemiyorum ama bu eksiydi ondan mi oldu bilemedim ki bidahada yemem ya korktum biraz 🤰❤
RuzgarsMommy 2 dilim ananastan erken doğum riski olmaz da. Senin yediğin bozuk ve eksiymiş ondan tadi aci geliştir korkma bişey olmaz
mina_mom hulyatkknt yaramazdan kastım yane asidi bazılarının dilinde yara yapabiliyomuş onu dedim. Orası da öyle tabi 😁😊
fatma277 Ben hamileligimin ilk aylarında çok fazla yedim sonra abarttığımi düşünüp netten baktım düşük etkisi varmış yine yemeğe devam ettim ma biraz daha kontrollü şekilde, hiç birşey olmadı ama çok fazla yiyince ağızda yara yapabiliyor normal yani
Denizlila00 Dikenlerini iyi ayıklayamadıgınız zaman oluyor korkmayın kahve kısımları iyi ayıklayın agızdaki his normal💕
Skarakas mina_mom kabugu ince soyulduysa yapiyor oyle. Yenmesi cok iyi degil diye biliyorum ama 2 dilimle birsey olmaz tabi.
AybarsMomy mina_mom ananas genelde dilde o hissi bırakıyor bende de oluyor çok severim. Düşük tehlikesi yapması için çok fazla miktarda yemiş olmak gerekiyormuş okumuştum onu. Yani her zamanki gibi fazlası zarar 2 dilimden bişey olmaz ☺️