deryaecn Bende 6haftalık hamileyim,bir haftadır lekelenme tarzı kanamalarım var, karın agrım oluyor cok nadir.doktor ilaç verdi sürekli yatıyorum .Düşükmü yapıcam korkuyorum artık geçmediği için
Bebebebe deryaecn canım bende öyleydim kasıkalrımda sızı vardı sonra belim ağırmaya başladı tabi kanama da arttı gittikçe
Gulush Cok geçmiş olsun canm. Anca gordum yazini. Moral plsun deye yazmak istedim. Gecen sene bende 6 haftalik dusuk yaptim. Kurtaj olmak istemedim kucuk oldugu icin. Doktorum 3 ay korunun dedi ama ben dinlemedim. Ardindan hic adet olmadim. Hemen kaldim. Ve suan doguma son 6 gun. Umudunu itirme Allah hayirlisini verir hep 🙏
ozgei Mucizemm25 kurtaj oldunuz mu peki? Ben 2. Kurtajimi dun oldum ve bir daha gebe kalamazsam diye cok korkuyorum
Mucizemm25 ozgei geçmiş olsun ilk üçünde kürtaj olmadım 4.de oldum bir kez adet oldum tüp bebek için ikinci adeti bekliyordum ama hamile kalmışım çok şükür bebeğim kucağımda 🤗
blueberyy00 ozgei bende dün 2. Kurtajimi oldum inşallah rabbim yeniden nasip eder bize benim 4. Meleğimdi birde 😔
Seyhann0606 Fadiiik sabah akşam soğan suyu iç ve folbiol kullan ( adetinin 1. Ci gününden başla ) folbiol folik asit . Ben düşük yaptım 3. Ay da kullanmaya başladım şuan 16+4 hamileyim
Bebebebe Kbratnc2144 aynen canım sağlığım bi yerine gelsin de allah sakin kafayla tekrardan nasip eder inşallah
Seyhann0606 Bebebebe soganı 4 e bölüp kaynatıyosun aç karnına içiyosun .sarı renk olduğunda anlaşılıyor zaten kaynadığı
ozgei blueberyy00 amin inşallah🥺 canım çok yanıyor.. Nedenini biliyor musunuz siz peki? Yaşayan çocuğunuz var mı?
blueberyy00 ozgei yok araştırılıyor ama ne bileyim her doktor farklı konuşuyor çok acı elinden bişey gelmiyor ama napalim
blueberyy00 ozgei canımız yanıyor evet insallah rabbim bizi cok güzel sağlıklı bir evlatla mükâfatlandirir sizin varmı yasayan çocuğunuz sebebi neydi ilk cocugunuzmuydu