Fatmanurkor94 blueberyy00 evt su an her hastene guvenlı degıl ama baska bo ozel hastene de sorabilirsin kurtaj ıstemıyorsan arastır yada dusuk olması ıcın bıseyler yap kolay dussun diye hastenede kanepeye cıkıp zıplamıstım ben maydanoz suyu fılan da ıceebılırsın arastır yanı
bbhhrr5289 Bende 6 haftalikken kanama yoluyla dusuk yaptim pedin ustunde ceviz kadar bi et parcasi gibi gordum 😟 aninda doktora gittim ama keseyi goremiyorum dusmus dedi icinde parca kalmadigi icin kurtaj yapmadilar betanin dususunu takip ettiler
ayseguler01 Bebebebe sizin gibi ben de korkuyordum çünkü hayatımda ilk defa ameliyathaneye girmiştim. Narkoz veriliyor ve o anda orda yoksunuz zaten bi 30 dk sürmüş eşimin dediğine göre sonra odaya almışlar baya uyumuşum uyandığımda hiç ağrı sızı hissetmedim yalnız ayağa kalktığımda biraz kanamam geldi yani adet olursunuz ya öyle taburcu olduktan sonra da ne ağrı oldu ne de kanamam
Sweetmerve Bende 7 haftalık kadarken düşük yaşadım ama hastaydım tedavi gördüm iyileştim sonra hamile kaldım şu an az kaldı doğuma allahım sizede hayırlısıyla bir daha nasip etsin inşallah
Sweetmerve Kürtaj olmadım tamamen düştü çok fazla kanamam olmuştu bel ağrım karın ağrım kusmalarım oldu zorlu süreç geçirdim
beatrice00 Bebebebe kurtaj icin erken 1 hafta bekleminizi oneririm suan parca olmasi cok normal benim 1 hafta sonra kontrole cagirdi doktor. O sekilde bakti parcaya kendiliginden düşürmüşsünüz niye kurtaj olasiniz ki
Bebebebe beatrice00 hangi doktordu o. allah iyi vicdanlı doktorların eline düşürsün. sabahtan beri üç doktor gezdik. üçüde kürtaj dedi. kalın bi yapıymış bırakırsak seni çok kanatır dediler. kan kaybıda iyi olmaz senin için dedi doktor.