Bebebebe hanımlar düşük tecrübesi olanlar ne olur yazın beş haftalık bebeğimi kaybettim çok kötüyüm herşey yolundaydı. siz ne kadar beklediniz hemen hamile kaldnız mı ? ne yaptınız lütfen bana yazın iyi şeyler duymaya ihtiyacım var. 😢😢
Sinemisdemirag Bebebebe 5 haftalık düşük değil mi yani bende düşük yaptım ve 2 ay sonra tekrar hamile kaldım
iremgun Bebebebe bebeğimi gördüm derken canım onu anlayamadım ama rabbim sabur versin 17 haftalık bebeğimi kaybettim çok zor bir durum. 1 ay oldu bu Ay tekrar denememde bir sakınca yokmuş doktorum öyle söyledi tekrar deneyeceğim bu Ay. Kürtaj olmadıysan bu Ay tekrar deneyebilirsin ama neden oldu bir araştır istersen ben testler verdim pıhyılaşma için ilaç kullanmaya başladım bile.
Mucizemm25 Bebebebe çook geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni Allah sabır versin aynı durumu 4 kere yaşadım 😔 üzülme inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın önce araştır sebebini öyle hamile kal bence. İlk adetini görünce hamile kalabilirsin ama mutlaka sebebini bul . Rabbim sabır versin 🤲
aminegunes24 Bebebebe 2 aylık öldü karnımda kürtajla aldılar 2 ay sonra kızıma hamile kaldım dünyalar tatlısı 1 kızım var şuan da da 27 haftalık hamileyim oluşuma korkma tekrar olur inşallah
Bebebebe iremgun yarın doktora gidicem. çok sancım ve kanamam vardı. neyse bir saat önce tuvalete bi gittim pedimde pembe et parçası gibi sümüksü bişey vardı yakından baktım sonra peçeteyle sağa sola çevirdim gerçekten de oydu 😢😞 inanmak istemedim. sonra içimden yumurta sarısı büyüklüğünde luk diye kırmızı bişey düştü suyun içine. 😥 kendime gelemiyorum
Busraarsub iremgun bende 16 haftalıkken kaybettim ;( suni sancıyla dogurtup kürtaja aldılar kalan parçalar için. Sizede öyle yapilmadimi
Sibell1907 iremgun iyi akşamlar ilaçla mı düşürdünüz acaba bende carsamba gunu oyle olucam dr ılac verırız duser parca kalırsa kurtaj olur dedı nasıl oluyo yanınızda ne goturdunuz yardımcı olur musunuz lutfen😔😔
Sinemisdemirag iremgun çok sağol canım benim damada Allah en yakın zamanda tekrar sağlıklı bir bebek nasip etsin çok üzüldüm
Sinemisdemirag Bebebebe korunmadım canım 2 ay sonra tekrar hamile kaldım yani ben inanıyorum düşükten sonra daha kolay hamile kalınıyor
iremgun Bebebebe önce doktora gidin keisnlikle belki de düşük yapmadınız. Kesede veya etrafında kanama alanı vardır nasıl emin oldunuz bilemeidm ben bunu çok bebek şu an susam kadar yoktur bile siz sabahtan doktora gidin önce mutlaka hatta şimdi bile acile gidebilirsiniz.
strangelove Bebebebe Çocuğun düşmesi öyle löp diye düşme gibi bir şey değil ya. Geçmiş olsun, başka bir şeydir o.
yigitalpinannesi40 Allah yardımcın olsun canım gerçekten zor bir durum ben de yaşadım 8 + 2 de kalbi durdu 7 ay sonra hamile kaldım şuan 15+4 olduk bize doktor 3 - 6 ay arası denemeyin demişti. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah sana da
Bebebebe yigitalpinannesi40 inşallah canım. etrafımda duyardım düşük yapıp ağlayanları hani bidaha denersin nolcakki falan derdim ama psikolojisi çok kötüyümüş bu durumun şimdi anladım
Bebebebe iremgun eminim düştüğüne. sabah gittim kanamam var dedim. baktık bebek çok iyiydi 😥 kesede kanama yoktu. ne oldu birden anlamadım 😥
Zehraaktas iremgun susam kadar değil o haftada bende düşük yaptım 6 haftalıkken ve serçe parmağım kadardı boyu bacakları daha birleşikti kolları yeni yeni oluşmuştu ve kırmızıydı normal ten rengi değildi göz kapakları bile belliydi insan kahroluyor onu görünce aynı bende evde düşük yaptım
Deletedmom54 5 haftalik bebek susam kadar bile olmaz bence bebek değildir , kendinizi yipratmayin , inşallah sağlıklı bir gebeliginiz olur en kısa surede
Bebebebe Deletedmom54 bebek susam kadardır ama etrafında kesesi falan ne bilim bişeyin içinde sonuçta küçük bişeydi zaten ama anladım oydu yani. küçük et parçası gibi pembe bişeydi sağa sola çevirdim peçeteyle lastik gbiydi. sonrada kocaman bi parça düştü 😞
Fatmanuuur 15 haftalk düşük yapmışrım canım 7 ay sonra tekrar hamile kaldım şuan 35 haftalk hamileyim moralini bozma Rabbim hayırlısını versin 😇
Bebebebe Mucizemm25 çok haklısınız. acele etmeden sağlıklı bi şekilde olsun inşallah. allah kimseye yaşatmasın. benim bi oğlum var 15 aylık. hiç çocuğu olmayıp bunu yaşayanlara rabbim yardım etsin asıl.
ozgei Mucizemm25 kurtaj oldunuz mu peki? Ben 2. Kurtajimi dun oldum ve bir daha gebe kalamazsam diye cok korkuyorum
yigitalpinannesi40 Bebebebe Öyle tabi canım hep düşüneceğiz acaba cinsiyeti ne olacaktı şuan doğmuş olsaydı kaç aylık olacaktı diye ama inşallah onlarla ahirette kavuşacağız bizi cennette bekliyorlar.
iremgun Bebebebe canım benim şu an panik yapıyorsun birazda haklıda olabilirsin ama için içini yiyeceğine acile gitme durumun yok mu şu an.
Bebebebe aminegunes24 eşim ilk çoxuğumuza bile bu tepkileri vermemişti. bu hamileliğime okadar sevinmişti ki. birazda onun üzülmesine üzüldüm😥 inşallah olur yakın zamanda 🙁