Merhaba güzel anne adayları,hepimizin sırayla bebişleri geliyor.Herkes sağlıkla kucagına alsın inşallah öncelikle.
En başından beri özel hastaneye gittim.Bebeğim için hep 2 hafta önde şeklinde söyledi doktorum her ay bu hiç değişmedi. 30 lardan sonra hatta başcapındada büyüme olduğunu söyledi. Tabiki bir sıkıntı değil sadece doğum şeklinin değişmesine sebep olabilir dedi.37+3 te gitmiştim en son sanırım doktorum suan 3900 ölçüyorum kilosunu başcapıda önde seyretmeye devam ediyorum 38+2 de alalım biz bunu kilo 4 ü bulur gecedebilir dedi. Tabiki kendimizi emanet etmem gerektiğini düşündüm önemli olan miniğimdi.
38+2yken 8 Haziran günü sabahtan aç karnına gittim.Ama 38+2 olana kadar stres heyecan korkudan ölüyorum yok böyle bişey. Çünkü aşırı korkağım kan veremem kolay kolay canımdan can gider😄ve ben o büyük güne gelmiştim.evden ağlayarak çıktım inşallah Rabbim nasip edersen 2 çıkıyoruz 3 geleceğiz dedim sürekli la havle çektim.Tıp fobisi gibi bişeye dönüştüm çünkü evet miniğimi çok istiyorum ama önümde bir ameliyat var ne kadar da doğum gibi görünsede.birde genel yapmıyorum spinal olur ama sakinleştiriciyle hallederiz falan demişti bende kurdum da kurdum Hamilelik psikolojisi 😄 gittik hastaneye işte. Önce lavman yapılarak bir ilki yasadım😆dedim bu gitti gelsin sıradaki sonra el üstünden damar yolu açıldı buda bir ilk serum bile ilk kez gecen sene aldım.canım acıdı neyse dedim buda bitti. Sonra nst cekıldı,sonta geldi dedim bunu uyusunca istiyorum özel hastane olunca cok itiraz edemiyolar tamam dediler.odamın her kapısı acıldıgında kalbim küt küt atıyordu.asırı duygusal oldum beraber tek vücutta son dakikalarımızdı🥺son son bol bol fotograflar cekıldım ve 11:30 da beni almaya geldiler.basladım aglamaya. Her neyse girdim içeri beklemeye aldılar beni sıramı bekledim.sürekli okudum.sıra bana geldi önlüğün arkasını acıp anestezi uzmanı spinal için belden iğne yapacagını söyledi. Saldım kendimi omuzları asagı cekerek. Acı varmıydı evet vardı ama damar yolu daha cok acımıstı. Kesinlikle hareket etmemeniz söyleniyor ve yavas yavas veriyolar ilacı. Sonra kaynar su hissi ve karıncalanma baslıyor evet hemen yatırıyoruz dediler yattım. Teslimiyet başlamıştı😄Doktorum geldi deneme yaptı baslıyorum dedi ardından 5 dk gecmedi oğluşum geldi. Annem dedim yaa sen benim misinnn ultrasonda hiç görmemiştik o yüzden o an çok çok duygulandım içinden minik bir insan yavrusu cıkmıstı sevdiğim insan ve benim karısımım olan.Rabbimin bundan büyük mucizesi varmıdır🤲🏻❤️ Çok ağladım o an sakinleştirici yaptılar o sebepten. Cekıstırmeleri hissetttim acı asla yok. 15 dkya dikildim ve cıktım arkadaslar. Oda kısmı biraz zor. 6 saat falan sürdü uyusma yemekte yemedim.yenidoğan kontroller bitince geldiler emzirme için miniğimle.dogrulamadıgımız için zor bi durumdu zaten sütte azdı ama yavrumun emme refleksleri cok güclüydü ve beni hiç zorlamadı🥰sonra rahim toplayıcı ikitane büyük serum aldım.uyusma gectıkce adet sancısının bi iki tık level üstü bi agrı basladı derinden derinden.agrı kesici iğne vuruldu 1 sefer. Benim için en can alıcı nokta kalkıp yürümesiydi kızlar.ama kesinlikle bizde böyle olurmuyuz demeyin bi arkadasım şak diye yürüdü bende böyle olurum sanmıştım ama olamadım😄sonta cıkarıldı sıfır acı hiç korkmayın burda okurken korkutuyolardı ya yaa Allah sizi netmesin dedim😂 yürüme kısmına gecmeden yarım saat önce falan kesinlikle agrı kesici ilaç isteyin hemşireden yapmam emziriyosun hep yok derse doktorunuzu arayın. Bana yapmadı.taze kesilip dikilen et zorlar tabiki aynı gün içinde kalkıp yürümek asırı zordu. Dikiş yerim çok yandı dogrulamadım adım atamadım sürüye sürüye ilerlemeye calıstım.sonra bi sekılde volta atmaya basladım koridorda ama asla yatamadım bidaha tekrar kalkamam diye cok etkilendim.iki gün oldum asker bildiğin.ertesi sabah doktor geldi dedim böyle böyle mahvoldum dün. İğne isteseydin agrı kesici dedi .nasıl yaa e istedim yapmadı dedim.yapabilirdi falan dedi neyse olan olmustu yani bana olan oldu😄canınız tatlıysa benim gibi önden agrı kesici ilaç hap serum ne olursa isteyin.bugün 3. Günüm. İlk günkü o travmatik durumdan sonra Allahım 3.-4. Gün gelir mi dedim geliyormuş şükür. Bugün çok çok iyiyiym o dikiş yanmalarım azaldı yarın dus alcam falan. Bebeğimi gördükce acılara dayanıklı hale geldim.kalcadan iğneler kan almalar falan o kadar alıstım ki o 2 günde😂 baya detaylı yazdım biliyorum ama hakkınızı helal edin.şuan oğluşumun evinde ilk günü. Evde heryerde eşyası var❤️2 çıktık 3 geldik sağlıkla şükürler olsun Rabbime. Gazım kolay cıktı yürüdükce atıyorsunuz idrarda cıkıyor kolayca. Komposto,bitter cıkolata,nescafe koyun cantanıza.göğüs uclarım yara oldu kan oldu emziremedim bu akşam 🙄🥺suan ona üzgünüm. 2-3 gün öncede üzüldüğüm seyler baskaydı. O yüzden tadını cıkarın bu melekler cok tatlı cok ve bize muhtaclar. Biz kadınlar başaramadıgımız bişey yok 😍 Sağlıkla kucagınıza alın ve Rabbim bütün isteyenler nasip etsin inşallah çok aminnnn🤲🏻