Liliz Babyveannesi merhabalar🙋🏼♀️ Bizim özellikle sola dogru yattıgımızda baya hissedilir şekilde oluyor 🥰
gzmdnz35 Babyveannesi Artık çok haraketli beni çok mutlu ediyor tişörtten bile belli oluyor babamız yanımızda değil ona video atıyoruz o da videodan hissetmeye çalışıyor 😍 Allah’ım bu mucizeyi isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tstnptt Babyveannesi 27+5 maşallahı var prensesiminn sola sağa hangi tarafa yatarsam yatıyım aşağıdan vuruyor diğer tarafa dön dercesine 😊
Liliz Babyveannesi bir kaç gundur baya hıssedıyorum canım cunku sureklı uzanma modundayım ama hareketlıysem gun ıcınde bu kadar hıssetmıyorum
Muberraonur Babyveannesi gün içinde hareketli olduğum için fazla hissetmiyorum sürekli uzanınca sola sağa yatınca hareketli oluyor sizin nasıl
Babyveannesi Muberraonur ben anlamadım gün içinde uzandığımda hareketlimi olması lazım bugün çok çok az oynadı çünkü şimdi akşam daha fazla oynadı
Muberraonur Babyveannesi çok fazla hareket etmiyor gün içinde nedense 🤷🏼♀️ Sadece uzanınca hareket hissediyorum ben çok nadir uzanmayınca hissettiğim
Babyveannesi Liliz benimkinin günü gününü tutmuyo bazen çok az hareket ediyo bir sorunmu var diye düşünüyorum :(
Liliz Babyveannesi bende bazen senın gıbı dusunup burun gun sımdı mı vurur vurdu mu naptı dıye dusunuyorum canım sureklı