Erken Ben sabah 9 iğne , sabah 10 da yani 1 saat sonra coraspirin içiyorum. Kullanımım yanlış mı acaba? Hemen hemen herkeste sabah akşam şeklinde kullandığını duyuyorum
Kbrahrl Erken canım doktorum bana hiç öyle birşey söylemedi 🤷🏻♀️ Bende 11 de coraspirin 2 de de oksapar alıyorum ama merak ettim bi sorayım ☺️ Bir sorun yaşamadım ama doğumuma 2 hafta kaldı
esrAlp Erken ben ilk hamileliğimde de bunda da sabah hap içiyorsam akşam aynı saat de iğneyi vuruyorum arada 12 saat koyuyorum üst üste ağır okur gibi geliyoe
Seah Erken ben 09:15 te iğneyi akşam 12 de hapı alıyorum. Doktorum kandaki sulanmayı kontrol altında tutmak için aynı saatlerde ve birini sabah diğerini akşam almayı tavsiye etti iğneyi özellikle sabah vur dedi
Erken Kbrahrl ben de doktoruma sormayı düşünüyorum ama muayeneme daha var . Sen erken sorarsan beni de bilgilendirir misin ?
Kbrahrl Erken canım benim kontrolüm vardı bugün sordumda hiç fark etmez saati dedi istersen birlikte al dedi ama yakın zamanda yada birlikte alırsan nabız yükseltebilirmiş öyle olursa arayı biraz aç dedi bende zaten sorun olmamıştı ama kendim için sorar gibi sordum ☺️
Erken Sude_uzum01 hımm o zaman bu şekil de olabiliyor demeli canım. Herkeste sabah akşam diye okuyunca başlık açıp sormak istedim 🐥
YagmrK coraspin ve oksaparı beraber kullandığım haftalar bende 2 saat arayla kullanıyordum sıkıntı olmadı. Zaten coraspin vücutta 1 hafta etkisi varmış iğnenin 1 gün
esrAlp Sonuçta kırmızı meyveleri ya da sularını tüketmek bile yasakken üst üste ikisi ağır olur bence
Erken esrAlp şimdi bünyem alıştı ya hani birden hapın saatini değiştirirsem bebeğe sıkıntı olur mu acaba
esrAlp Seah oğlumda ben de iğneyi sabah başlamış hapı akşam içiyordum şimdi tam tersi oldu saatler değiştirmek istiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum 🤷🏻♀️
iremgun Erken burda ben de bekliyim. Henüz hamile değilim ama pıhtılaşma sorunum oldupu için doktorum şimdiden coraapine başlattı hamile kalırsam inşallah o zaman iğneye de başlayacakmışız. Ama hamile kalmadan kullanan da duymadım hiç şu an haftada 3 gün alıyorum.
Erken iremgun bana doktor hamile kalmadan önce vermişti 7 ay falan kullandım. Sebep de bebek olursa daha iyi yapışsın diye veriyorum dedi
iremgun Erken doğrudur canım konuya çok hakim değilim. 38 gün önce kaybettim bebeğimi bu ay tekrar deneyeceğim doktorumda şimdiden coraspine başlıyoruz o zaman dedi. İnşallah sağlıkla gelsin bebeğin canım💚
bir_pasa_annesi Erken cnm ben 10 11 gibi sabah iğne yapardım aksam yemekten sonra 8 9 gibi hapı içerdim