Aysem8896 Ebrutezcan evde 2 kez test yaptım çift çizgi çıktı daha sonra hastaneye gittim bu salı kan verdim kan değerlerim 40 olmuş .. ama doktor 👨⚕️ hiçbirşey demedi kafam çok karışık yardımcı olur musunuz ? 🙏🏻Ebrutezcan
Annekuzusu23 Aysem8896 canım 5in üstü olunca gebelik oluyor daha çok yeni hmilesin yani Rabbim hayırlısıyla kucağına AlmaYı da nasıp etsin
Aysem8896 Annekuzusu23 bundan önce 8 hafta 5 günlük düşük yaptım eşim de bende çok istiyoruz ilkini yeni yeni atlatıyoruz bunda da belirsizlik doktorun birşey dememesi beni çok üzdü kaç haftalık hamileyim bilmiyorum adet günüme göre hesaplıyorum 7 haftalık çıkıyor Anlamadım ?
gamzekilicalp Aysem8896 geç döllenme olmuştur 2 günde bir tekrarlayın bende 5 haftalık öğrendim değerim 54tu doktorum heveslenme dedi ama şuan 17 haftalık olduk Allahtan umut kesilmez 2 günde bir tekrarla en az %60 artması lazım değerin canım
Annekuzusu23 Aysem8896 geç döllenme olabilir canım 2 gün sonra tekrar kan ver çünkü kan kaç haftalık olduğun sonucunu net vermiyor son adetini baz alıp hesaplıyorlar
Aysem8896 gamzekilicalp doktor 1 hafta sonra gel değerlerine tekrar bakalım dedi .. ben biraz daha mı beklesem acaba.. daha net çıkar
aslihancvk Bende iki gün önce test yaptım pozitif dün kan verdim 167 beta yarın tekrar gel dedi kan vermek için 4+3 dedi normal mi ki? Daha önce 3 gebelik düşükle sonuçlandı 😕
Aysem8896 Annekuzusu23 son adet tarihime göre ben hesapladım program kullanıyorum zaten 7 haftalık çıkıyor doktor ya yanlış hatırlıyorsun dedi adet gününü yada bebek daha yeni dedi