Kızlar size mutlu mutlu sonunda bende doğurdum demeyi çok isterdim . Normal düşünüyordum bugün tam 40+0 kontrole gittim bebeğim biraz toplu olduğu için daha öncede vajinismus sorunu yaşadığım için sezeryan dedim artık tahammülüm kalmamıştı bir an önce kavuşmak istiyordum yavruma . Kızımın ayrıntılı ultrasonda yarık dudak olduğunu öğrendik o zamandan beri stresli bı hamilelik geçirdim zaten öncesinde de mide bulantılarım çok ağır geçti aşırı kusmalar kilo vermeler 2 defa ağır grip atlatmalar derken size çok mutlu bu gebelik geçirdim diyemem. Bugün sonunda kızımıza kavuşacaz diye eşimle bı.heyecan bı mutluluk makyajimi.yaptim saçimi basimi yaptım kizimi güzel karşılamak istedim sezeryana gittim ve hiç korkmadım korkulacak bişey yok zaten ben normal doğum yapamazdim bence . Herşey çok güzeldi doktorumla sohbet ediyorduk ta ki bebeğim çıkana kadar sadece 10 saniye gorebildim kakasını yapmış ve yutmuş iyiki sezeryan olmaya karar vermisim. Halen bebeğimi ne gördüm ne emzirebildim ne kucağıma aldım 5 10 günden bahsediyorlar çok uzuluyorum lütfen duanizdan esirgemeyin bebeğimi biran önce kucağıma versinler . Virüsten dolayı ne babasını ne beni iceri almiyorlar . Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum